Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino la „Camera 1306 [I Am Myself]”

0

Fii cool înainte de sărbători.
Vino la „Camera 1306 [I Am Myself]”

Camera 1306 [I Am Myself] – unul dintre spectacolele inedite și de succes ale anului 2011, bucurîndu-se de aprecierea generală a presei de specialitate și a publicului – își reia reprezentațiile în București chiar înainte de sărbători, începînd cu 16 decembrie, la Hotel InterContinental. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasmă” despre „corpul aflat într-un spațiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţă, fragil”, și care face apel la „puterea imaginaţiei fiecăruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnată de Catrinel Catană și Cosmin Manolescu.

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfășurat între orele 18.00-24.00 și se va juca în datele de 16 decembrie 2011,  17 februarie și 2 martie 2012, la Hotelul InterContinental București. Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puțin o zi înainte de fiecare spectacol programat, la serial.paradise@artsf.ro sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Prețul biletului este de 30 lei / 15 lei redus pentru studenți și profesioniști ai dansului, iar al unui pachet 3 ore de 70 lei / 40 lei redus. Spectacolul poate include interacțiune cu publicul prezent și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeană în data de 20 august în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu susținerea Institutului Cultural Român din Stockholm, și a fost prezentat recent la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitația Institutului Cultural Român.

„Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-producție a Fundației Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial și a Centrului Național al Dansului București, partener asociat fiind Hotelul InterContinental București. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) și al Asociației 4Culture (București) în cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, și al Centrului de Cultură “George Apostu” (Bacău). Mulțumiri speciale domnului Marten Schoenrock, directorul Hotelului InterContinental București, Beate Köhler și unui mecena privat, fără de sprijinul cărora spectacolul nu ar fi fost posibil.

Trailer-ul spectacolului este disponibil la http://vimeo.com/25636744.

Parteneri media: veiozaarte, Metropotam, hipmag, ARTBoom.ro, Modernism, ArtClue, ArtAct magazine

(Foto: Irina Stelea)

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.