Vino alaturi de Marcel Iures la concert caritabil!

0

Fundația Dezvoltarea Popoarelor vă invităm marți 18 decembrie 2012, ora 20, să ascultați magicele Colinde de Crăciun în interpretarea Corului de Cameră ”Preludiu” dirijat de maestrul Voicu Enăchescu, la Catedrala ”Sfântul Iosif” din București.

Actorul Marcel Iureș va fi alături de noi în cadrul evenimentului  dedicat susținerii copiilor cu risc de abandon școlar beneficiari ai Fundației Dezvoltarea Popoarelor.
 

invitatie 18 decembrie 2012

Mulțumim Centrului de Artă Tinerimea Română și Corului de Cameră ”Preludiu” care susține probono concertul aflat acum la cea de a V a ediție. Mulțumim firmelor Update (sponsor principal) și UniCredit Consumer Financing (sponsor). Evenimentul este organizat cu sprijinul Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București.Vă rugam să confirmați participarea la adresa cristina.stancescu@fdpsr.ro, tel 0744551147, până la data de 14 decembrie 2012.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează