Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vine zebra pe Mehedinti, Bzzzanimatii de la ROMANIA de IMPACT

0

Episodul 3: ROMANIA de IMPACT – Bzzzanimatii Ep. 3: Vine zebra pe Mehedinti

„Zebra” a venit pe strada Mehedinti din Cluj-Napoca adusa de Clubul IMPACT The Best. Membrii Clubulului de la Scoala „Constantin Brancoveanu” din Cluj au atras atentia autoritatilor responsabile cu securitatea traficului ca in zona limitrofa scolii se afla o intersectie fara trecere de pietoni, intens folosita de copii. Tinerii au initiat actiuni de informare a opiniei publice si de strangere de semnaturi si au depus o petitie la Primarie. Solicitarea tinerilor IMPACT a fost aprobata de comisia abilitata din cadrul Primariei, iar pe 23 martie 2010, un responsabil de la Primarie a venit la scoala sa vada unde trebuie amplasata „zebra”.

Proiectul “Vine zebra pe Mehedinti” a fost realizat in cadrul Programului IMPACT al Fundatiei Noi Orizonturi. De 10 ani tinerii din Cluburile IMPACT produc schimbari pozitive in comunittile lor prin sute de proiecte. Renoveaza, construiesc, curata, ajuta, lupta pentru o comunitate mai buna. Cluburile IMPACT au devenit cea mai mare miscare nationala de tineret, un program educational in care peste 3.500 de tineri (12-18 ani) si peste 500 de voluntari se implica pentru binele comun. Cluburile IMPACT sunt un instrument puternic de schimbare sociala unde tinerii invata sa identifice probleme din comunitate, sa gandeasca si sa lucreze impreuna, sa scrie si sa implementeze proiecte in folosul comuniatii Daca nu sunteti indiferenti fata de tineri, educatie si comunitate puteti investi alaturi de Fundatia Noi Orizonturi in tinerii de IMPACT. Puteti sustine continuarea Programului IMPACT in 2012 di educaţia tinerilor din Romania donand 2 Euro prin sms la 8822. Numar valabil in retelele Orange si Vodafone. Nu se percepe TVA. Numere de relatii cu clientii, tarif normal: 0757 582 124 (Orange) si 0721 578 163 (Vodafone). Program de functionare de luni pana vineri intre orele 09:00 şi 18:00.

Pe Youtube aici.

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.