Viitorul unui sport fără viitor? Spectacol demonstrativ de PATINAJ

0

Prima ediție a spectacolului demonstrativ „In memoriam Nicolae Bellu” care va avea loc miercuri 29 ianuarie, începând cu ora 17:00 la mall-ul AFI Cotroceni (Bucuresti), pe patinoarul din incintă.

40 de mici (și mari) sportivi, medaliați la concursuri naționale și internaționale vor patina pentru dumneavoastră în cadrul unui eveniment dedicat memoriei lui Nicolae Bellu: un om care a crezut până în ultima clipă în viitorul acestui sport în România.

Veți afla despre bucuriile și necazurile acestui sport olimpic în România, cu câteva zile înainte de Jocurile de la Soci și veți admira performanța unor sportivi cărora orice speranță le este îngăduită. Chiar și în România.

poster_sustineti patinajul_297x420+5mm_300dpi 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează