ViitorPlus te invita la plantare in cadrul proiectului „Adopta un copac”!

0

Implica-te cu ocazia Zilei Pamantului!

ViitorPlus te invita plantare in cadrul proiectului „Adopta un copac”!
Maine, joi 21 aprilie 2011, chiar inainte de Ziua Pamantului, poti face o fapta buna pentru natura!
Vino la plantare cu cat mai multi prieteni sau cu familia!

Se vor planta mecanizat 5000 de puieti, iar ce trebuie tu sa faci este sa mergi in spatele tractorului si sa finalizezi plantarea puietului: tasarea pamantului in jurul puietului si replantare in cazul in care nu este bine plantat mecanizat.

Plantarea are loc la Draganesti-Vlasca, care se afla la 65 km de Bucuresti.Transportul se face cu masina personala si esti asteptat incepand cu ora 9:00 la locul de plantare.

Traseu: Se iese din Bucuersti prin Sos. Alexandria. Imediat cum ai intrat in Draganesti-Vlasca, faci dreapta spre Videle si mergi 3-4 km pana iesi din comuna, treci de o padure si trebuie sa ajungi in dreptul unei Manastiri amplasata pe dreapta. Drumul dureaza aproximativ o ora.

Inscrie-te astazi prin telefon la numarul 0735215453.

Persoana de contact pentru locul de plantare: Teodora Palarie, 0735854169.
Nu uita sa iei cu tine apa, mancare si sa te imbraci adecvat (imbracaminte groasa, rezistenta la murdarie, cizme de cauciuc sau bocanci)!
Planteaza pentru viitor!


Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.