VIDEO: UNITED WAY si HILTON in Comunitate

0

 Cu ocazia celebrarii celei de-a doua editii a Hilton Worldwide Global Week of Service, 6-12 octombrie, peste 30 de angajati ai hotelului Athénée Palace Hilton Bucharest s-au alaturat Fundatiei United Way Romania pentru a imbunatati calitatea vietii in cadrul comunitatii noastre prin oferirea de ajutor individual, corporatist si voluntariat. Serviciul in folosul comunitatii este o traditie Hilton Worlwide, iar acte de voluntariat au loc pe tot parcursul anului din partea celor 6 branduri distincte si a celor aproximativ 250 de proprietati din Europa. Eforturile Athénée Palace Hilton au reprezentat devotamentul companiei in scopul servirii comunitatii, fiind vorba de peste 1000 de proiecte globale in 2013.

 United Way Romania si Hilton in comunitate

“Sunt extrem de incantata de colaborarea cu fundatia United Way Romania si pentru ca membrii echipei noastre au raspuns prompt initiativelor, cu pasiune si dedicare. Global Week of Service a facilitat astfel numeroase parteneriate puternice cu organizatii de impact, asa cum este United Way. Acest lucru ne ajuta sa extindem spiritul de ospitalitate in cadrul comunitatilor in care lucram si ne desfasuram activitatea, fiind in perfecta concordanta cu viziunea noastra de “a raspandi lumina si caldura ospitalitatii”.Global Week of Service urmeaza astfel principiul fondatorului Conrad Hilton de a-i servi pe ceilalti”, a declarat Linda Griffin, Directorul General al hotelului.

In acest an, Athénée Palace Hilton a sustinut cauza educatiei pentru copiii din familii fara posibilitati materiale cu United Way, cu ocazia Maratonului International Bucuresti. Sapte angajati Hilton au participat ca alergatori si un alt grup de voluntari a asistat echipa United Way in organizarea evenimentului. Fiecare alergator si-a propus sa stranga o  suma de bani pentru cauza educatiei, sub forma de donatii personale, de la colegi si prieteni, toate fondurile fiind  folosite pentru educatia copiilor sprijiniti de United Way. In total, alergatorii Hilton au strans fonduri de 3274 Ron, rezultate in urma a 105 km de alergare si a 107 ore de voluntariat.

De asemenea,  Athénée Palace Hilton a ajutat cu United Way  si Scoala Speciala pentru surzi Nr. 1 din Bucuresti, unde angajatii voluntari au renovat si reparat spatiul in care copiii de aici isi desfasoara activitatile educative si unde locuiesc pe tot parcursul anului. Totodata, hotelul a donat si materiale precum lenjerie sau mobila pentru a imbunatati calitatea mediului micutilor.

Global Week of Service reprezinta cea mai ampla actiune caritabila a Hilton Worldwide si strange laolalta membrii echipelor din toate proprietatile Hilton din intreaga lume, ajutand in acest mod la consolidarea legaturilor dintre companie si comunitati si facilitarea lucrului in echipa. Pentru a urmari un video despre Global Week of Service, accesati linkul urmator:  http://www.youtube.com/watch?v=gAGjV-6MJZA7hd=1.

Pe durata desfasurarii acestei saptamani caritabile, membrii echipelor au fost incurajati sa-si impartaseasca propriile povesti referitoare la ospitalitate prin diferite canale de comunicare. Fotografiile si povestile de la Global Week of Service au fost postate pe www.hiltonworldwide.com/serve , pe pagina de Facebook si pe contul de twitter Hilton Worldwide pe parcursul saptamanii.

In 2012, in cadrul inaugararii Global Week of Service, membrii echipelor din peste 600 de proprietati au dus la bun sfarsit peste 800 de proiecte in 401 orase aflate sub tutela Hilton Worldwide. Proiectele au avut ca scop determinarea membrilor in a contribui prin participare si a distribui, in numele Hilton Worldwide, Travel with Purpose, oportunitati, a consolida comunitatile, a celebra cultura si a trai armonios. In acest an, compania si-a propus sa depaseasca target-ul, reusind sa realizeze mai mult de 1200 de proiecte.

Despre United Way Romania:

United Way Romania sustine 3 directii importante: educatie, sanatate si integrare socio-economica, deoarece fiecare om are dreptul la o viata buna: acces la educatie pentru a obtine un loc de munca, o stare de sanatate cat mai buna si venituri suficiente pentru a-si sustine familia. Astfel United Way ajuta mii de persoane dezavantajate: copii si tineri să mearga la scoala, adulti sa invete meserii noi si sa fie independenti, varstnici singuri, persoane cu dizabilităţi sau cu boli grave, sa se bucure de o viata mai buna. Pentru mai multe informatii, accesati pagina www.unitedway.ro sau pagina de Facebook UnitedWayRomania.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.