Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Victoria Grupului civic din Vizuresti, Dambovita: Primaria a refacut PODUL din Vizuresti!

0

27 noiembrie 2014, Un prim succes al Grupului Inimi Deschise din Vizuresti – Initiativa Acasa in Comunitatea Ta, judetul Dambovita! Dupa 6 ani in care traversarea unui pod devenise pericol public , cei peste 100 de copii care frecventeaza cursurile scolii din Vizuresti vor putea merge in siguranta la scoala. Multumim Primariei din Ciocanesti, – Dambovita, pentru refacerea podului care leaga zona Turciti de Vizuresti!

Vezi podul si mesajul grupului aici.

Ca urmare a inregistrarii la Primarie in data de 16 octombrie 2104 ,  a Scrisorii deschise adresate Primariei si Consiliului Local Ciocanesti Dambovita (http://www.adccd.ro/wp/?p=26) care mentiona principalele probleme ale comunitatii din Vizuresti legate de spatiile de folosinta comuna – sustinute pentru a fi rezolvate de catre peste 300 de locuitori din Vizuresti intervievati/consultati de Grupul Inimi deschise in perioada februarie- septembrie 2014  – PODUL  care trece peste un curs de apa care face legatura dintre doua zone ale satului nostru a fost refacut.

Totodata ne bucuram ca grinzile de lemn ale ,,podului vechi,, au fost distribuite/oferite de catre Primarie ,,pentru incalzirea de iarna,, celor 3 biserici din comunitate de confesiuni diferite si Casutei de Cultura ,,ridicata,, de catre membrii comunitatii cu ajutorul Asociatiei de Dezvoltare Comunitara Ciocanesti Dambovita, Fundatiei PACT si Habitat pentru Umanitate in anul 2013.

Speram sa ne bucuram de  iluminatul public din Vizuresti – o alta problema semnalata in scrisoarea adresta autoritatilor si rezolvata intre timp de catre primarie  – pe termen nelimitat!

In numele Grupului Inimi deschise

Magdalena Diaconu

 

podul din Vizuresti in 26 octombrie

Misiunea Grupului Inimi Deschise este aceea de a  a lucra împreună cu membrii  comunității din Vizurești  pentru a îmbunătății calitatea vieții în spațiul comun și individual din comunitate. Grupul s-a născut în luna aprilie 2014 în cadrul proiectului Acasă în Comunitatea Ta, proiect inițiat de Fundația PACT, Habitat for Humanity România și Asociația Viața la Țară

,,Impreuna incercam sa producem o schimbare atat in noi cat si in comunitate, oferind exemple celor din jur ca se poate,,  avand in spate ,,un istoric,, .Motto-ul nostru: „Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.