Via Sport pe Bulevardul Kiseleff! Oprim traficul in fiecare weekend si facem sport!

0

Bucuresti – 29 iunie – ziua in care Bucurestiul intra in vacanta. Via Sport revine pentru al treilea an consecutiv transformand Bulevardul Kiseleff pentru noua weekend-uri intr-un spatiu neconventional dedicat sportului si divertismentului.

Indiferent daca este zi sau noapte, in fiecare weekend incepand cu data de 29 iunie pana pe 26 august, toti bucurestenii sunt invitati sa faca miscare si sa se distreze pe Bulevardul Kiseleff. Via Sport ii asteapta, indiferent de varsta, cu 10 km² de terenuri de baschet, tenis de masa, tenis de picior, badminton si fusbal unde pot veni sa se joace cu prietenii ori copiii. Iubitorii miscarii pe doua roti vor avea de asemenea un loc dedicat – 2 benzi numai pentru ei, precum si biciclete la discretie.

Dincolo de crearea unui context de divertisment si relaxare, Via Sport isi asuma si un rol educational prin incurajarea bucurestenilor de a practica sporturi si de a face miscare in are liber.

Avand in vedere ca ne dorim cu totii sa ne bucuram de vremea frumoasa cat mai mult timp, de ce sa ne izolam in spatii inchise? Sau de ce sa ne straduim sa cautam un teren liber pentru a face sport, cand este atat de simplu sa mergem intr-un loc unde le avem pe toate, in aer liber si gratuit?

“Via Sport este unul dintre proiectele noastre de suflet, poate chiar cel mai indragit intrucat reprezinta un prim pas in transformarea orasului intr-o adevarata capitala europeana si un pas mare in schimbarea modului de viata devenit tot mai sedentar al bucurestenilor.” a declarat Dan Dumitrescu, Managing Partner – Eventness.

Proiectul semnat de Eventness este in linie cu preocuparile Primariei Municipiului Bucuresti in ceea ce priveste aducerea Bucurestiul mai aproape de capitalele civilizate si moderne ale lumii, motiv pentru care Via Sport se afla la cea de-a treia editie, anul acesta cuprinzand toata perioada verii.

La finalul celor noua saptamani, Eventness si PMB vor dona intregul echipament logistic mai multor scoli din capitala.

Vino la Via Sport in fiecare weekend din perioada 29 iunie – 26 august, de vineri seara pana duminica dupa-amiaza. Bucura-te de sport pe bulevard!

Nu exista limita de varsta, iar intrarea este libera.

—–

Eventness: Via Sport/BTL/Baneasa Shopping City/Campionatul Mondial de Bucuresti/evenimente proprii. www.eventness.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează