Vezi traseele de la Raiffeisen Bank Bucharest Internațional Marathon si afla unde se închide circulația!

0

Închiderea circulației pentru Raiffeisen Bank Bucharest Internațional Marathon: 7-9 Octombrie 2011

Asociația Bucharest Running Club informează că în intervalul 7-9 octombrie 2011 va organiza a patra ediție a evenimentului Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon , cu punctul de Start/ Finish – Piața Alba Iulia.

În perioada 7-11 octombrie are loc în București, la Palatul Parlamentului, Adunarea Parlamentară a Statelor Membre NATO. Traseele oficiale ale acestui eveniment coincid cu cele ale Maratonului Internațional București și, din motive de securitate, traseul inițial al MIB a fost modificat.  Datele și orele de desfășurare rămân aceleași. Crosul Copiilor se va desfășura la data stabilită, pe 8 octombrie, cu traseul începând din Piața Alba Iulia spre Piața Unirii și înapoi.

 

Organizatorii evenimentului garantează că aceste schimbări nu vor afecta calitatea desfășurării evenimentului.

Traficul va fi închis sâmbătă, 8 octombrie între orele 8.00 și 12.00 în rondul Pieței Alba Iulia și pe Bulevardul Unirii, iar duminică, 9 octombrie, între orele 6.00-16.00   pe traseele amintite mai jos:

Start/Finish – Piața Alba Iulia

Cursa Populară Gillette (3,5 km – 9 octombrie): se pornește pe partea interioară a traseului, până la primul semafor către Unirea, punct de întoarcere, intersecția cu Lucian Blaga înapoi pe Bd Unirii către Piața Alba Iulia, intrare pe Bd Burebista (200m), întoarcere la rond Alba Iulia spre dreapta pe Bd Decebal, până la intersecția cu Mihai Bravu, întoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, înapoi pe Bd Decebal până la rond Alba Iulia, Finish -intră pe poartă pe interiorul pieței .

Cursele Competitive (42km, 21km și ștafetă –  9 octombrie): Start Alba Iulia, se pornește pe partea exterioară a traseului, se continuă până la intersecția Bd Unirii și Bd Brătianu, se întoarce la stânga pe Splaiul Unirii pe pod, și se continuă până la intersecția cu Mihai Bravu, unde se întoarce înapoi pe Splaiul Unirii , se face stânga la Pasaj Mărășești pe Bd Mircea Vodă, apoi dreapta pe Bd Unirii până la Piața Alba Iulia, se continuă pe Bd Burebista 200 m, apoi dreapta pe Bd Decebal până la intersecția cu Mihai Bravu, întoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, înapoi pe Bd Decebal și se continuă pe Bulevardul Unirii. Acest traseu se repetă de 4 ori. Finish- Piața Alba Iulia, pe interiorul pieței.

Crosul Copiilor (1 km – 8 octombrie):  Start Piața Alba Iulia, pe Bd Unirii, întoarcere la intersecția cu Lucian Blaga. Finish – Piața Alba Iulia. 500mX2 = 1km.

Deasemenea, în intervalul orar mai sus menționat, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

O hartă a noului traseu poate fi vizionată aici

Raiffeisen Bucharest International Marathon este organizat în colaborare cu Primăria Generală a Municipiului București, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Român și Federația Română de Atletism.

Competiția este acreditată internațional, înscrisă în lista oficială a maratoanelor lumii și afiliata AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor Stradale).

Ediția 2010 a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon a reunit 5000 de participanți, au fost oferite peste 100 de premii și  au vizitat Bucureștiul câteva sute de turiști străini, sportivi amatori. Pentru organizarea acestui eveniment au muncit 150 de voluntari, campania de promovare a durat 6 luni, din aprilie până în octombrie, la fel ca și în acest an.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează