Vernisajul expozitiei „Mariei Dulhan si invitatii ei”

0

Vernisajul expozitiei „Mariei Dulhan si invitatii ei” la Galeria Orizont, 25 ianuarie, ora 17:00

Uniunea Artistilor Plastici din Romania anunta vernisajul expozitiei de grup a artistei Maria Dulhan si a invitatilor ei la Galeria Orizont din bulevardul Nicolae Balcescu n. 23A din Bucuresti. Vernisajul are loc miercuri, 25 ianuarie, la ora 17:00, va prezenta criticul de arta Mihai Plamadeala. Printre artistii invitati care participa la acest eveniment unic de scenografie se numara: Gheorghe Maftei (sculptura), Amalia Dulhan (pictura), Stela Lucici (pictura pe matase), Amalia Verzea (vitraliu).
Expozitia este deschisa pana pe 5 februarie 2012. Programul galeriei este intre 11:00 si 19:00 de luni pana vineri, sambata este deschis intre 11:00 – 15:00, duminica este inchis.

Parteneri media: Modernism, B 24 Fun, Sapte Seri, ArtLine, Evenim.ro, Deco şi Eco, Port.ro, Agentia de carte, România Pozitivă, Calendarevenimente.ro, Onlinegallery.ro, ArtClue, Metropotam.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează