Vernisajul expoziţiei de sculptura DAVID BUZGAR

0

Vernisajul expoziţiei de sculptura DAVID BUZGAR, 4 decembrie 2013, ora 16.00, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Prahova vă invită miercuri, 4 decembrie 2013, la orele 16.00, la vernisajul expoziţiei de sculptura DAVID BUZGAR, care va avea loc în Foaierul Lena Constante, Sos. Kiseleff nr. 30.

Născut în 1941 la Sibiu, David Buzgar a studiat la Academia Populară de Artă din Timişoara, secţia Sculptură, iar ulterior s-a stabilit în Insulele Baleare – Palma de Mallorca, unde expune sub pseudonimul  David Dagaro.

Lucrează cu diverse materiale – metal, răşină, lemn, piatră etc. folosind tehnici ale artei de avangardă. Modelează cu fir de oţel, iar odată finalizat acest proces, continuă opera în bronz şi ocazional în argint.

Între 1966 şi 1969 a realizat diferite expoziţii în Ungaria, Cehoslovacia şi Germania. Din 1970 până în 1997 organizează expoziţii în Germania, Franţa, America, Spania, Palma de Mallorca, Olanda.

Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 4 decembrie 2013 – 25 februarie 2014, între orele 10.00 – 16.00.

 

Afis-David-Buzgar

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează