Vernisajul expoziţiei de fotografie Islanda – din gheaţă şi cenuşă / 1 iulie 2011

0

Vineri, 1 iulie, ora 17:00, la Sala Acvariu a Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie Islanda – din gheaţă şi cenuşă a fotografilor argeşeni Ducu Gheorghiescu (www.photoducu.ro) şi Adi Smădu.

Fotografiile expuse au fost realizate în perioada perioada 22 august – 28 septembrie 2010, în cadrul expediţiei ICE and LAVA 2010.

Am adresat si noi (RomaniaPozitiva) cateva intrebari fotografilor si iti aratam raspunsurile primite.

RomaniaPozitiva: Daca fotografiile despre Islanda ar avea voce – ce ar spune? (in 2-3 cuvinte)
Ducu Gheorghiescu: Ar bolborosi, scoţând aburi şi lavă.

RomaniaPozitiva:: Cum se vede Romania din Islanda?
Ducu Gheorghiescu: Cu-adevărat minusculă şi departe.

RomaniaPozitiva: Un scurt mesaj / invitatie pentru vizitatorii expozitiei.
Ducu Gheorghiescu: Islanda. Răcoriţi-vă privirile.

Expoziţia va  rămâne în Sala Acvariu a muzeului până pe 17 iulie inclusiv.

Partener principal: Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Parteneri: myposter.ro, dualmind.ro, azero.ro, FotografulTau.ro

Parteneri media: Şapte Seri, 4arte.ro, news20.ro, vernisaje.com, RomaniaPozitivă,  Calendar Evenimente, Stud-life, cameraobscura.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează