Vernisaj „Apă, aer, pământ (în focul cuhniei)” la Palatele Brâncoveneşti

0

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia vă prilejuiește sâmbătă, 29 august o întâlnire cu Ileana Dana Marinescu și lucrările sale, sub genericul
Apă, aer, pământ (în focul cuhniei)

Galeria Cuhnia
29 august–30 septembrie 2015

vernisaj
29 august ora 17.00

curator
Mădălina Mirea
unnamed

prezintă
Aurelia Mocanu

invitat:
Bogdan Ciobanu–percuție
bursier al Fundației Principesa Margareta a României

Ileana Dana Marinescu este un artist insolit și plenar, cu un vast orizont vizual și o curiozitate greu de stăpânit. Fantezia sa debordantă, reușește să creeze făpturi și detalii surprinzătoare, în această lume în care nu ne mai miră nimic. Apa, aerul, pământul, cu vietățile care le bântuie, sunt cotropite de focul cuhniei, într-o instalație site specific, de mare forță.
Mădălina Mirea

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează