Valorile, elementul comun al liderilor autentici

0

Daca ar fi sa te gandesti la: Nelson Mandela si Martin Luther King Jr., Maica Teresa si Margaret Thatcher, Winston Churchill si Ghandi, care crezi ca ar fi lucrul prin care s-ar asemana?

Raspunsul poate fi evident daca stii ca valorile sunt elementele comune ale tuturor liderilor autentici. Fiecare a avut valori puternice dupa care s-a ghidat si pentru care a luptat pana ce vocea lui s-a facut  auzita de toata multimea. Valorile au fost caramizile care i-au ajutat sa isi construiasca personalitatea iar credinta nestramutata in acestea este motivul pentru care oriunde in lume ei vor fi modele de  lideri autentici incontestabili.

Exact la asta ne-am gandit si noi cand ti-am propus acest program: tu sa iti alegi valorile iar noi sa te ajutam sa iti construiesti baza fundatiei pe care personalitatea ta ca viitor lider autentic sa poata fi construita!

Vino si incepe constructia ta ca viitor lider autentic  participand la LEADERS Education. Te poti inscrie la: leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/ pana in data de 3 Mai 2012, pentru editia desfasurata in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”.

Aceasta este un program complex de dezvoltare in materie de leadership pentru studenti, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Fiecare sesiune de training este organizata in jurul unui concept distinct, care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor si la formarea lor ca viitor lideri ai Romaniei. Programul aduce, pe langa informatiile teoretice oferite intr-o maniera profesionista, si o latura practica in care lideri romani din diverse arii de activitate (cultura, afaceri, medicina), le prezinta studentilor modul in care au reusit sa creeze echipe, sa faca performanta, sa inspire oameni sau sa aduca progresul.

Partenerii programului sunt: Pfizer, Ascendis, Flanco, MedLife, Hostway, ACCA, Publica si Benq.

Te asteptam!
Fundatia LEADERS

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează