Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Valorile, elementul comun al liderilor autentici

0

Daca ar fi sa te gandesti la: Nelson Mandela si Martin Luther King Jr., Maica Teresa si Margaret Thatcher, Winston Churchill si Ghandi, care crezi ca ar fi lucrul prin care s-ar asemana?

Raspunsul poate fi evident daca stii ca valorile sunt elementele comune ale tuturor liderilor autentici. Fiecare a avut valori puternice dupa care s-a ghidat si pentru care a luptat pana ce vocea lui s-a facut  auzita de toata multimea. Valorile au fost caramizile care i-au ajutat sa isi construiasca personalitatea iar credinta nestramutata in acestea este motivul pentru care oriunde in lume ei vor fi modele de  lideri autentici incontestabili.

Exact la asta ne-am gandit si noi cand ti-am propus acest program: tu sa iti alegi valorile iar noi sa te ajutam sa iti construiesti baza fundatiei pe care personalitatea ta ca viitor lider autentic sa poata fi construita!

Vino si incepe constructia ta ca viitor lider autentic  participand la LEADERS Education. Te poti inscrie la: leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/ pana in data de 3 Mai 2012, pentru editia desfasurata in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”.

Aceasta este un program complex de dezvoltare in materie de leadership pentru studenti, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Fiecare sesiune de training este organizata in jurul unui concept distinct, care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor si la formarea lor ca viitor lideri ai Romaniei. Programul aduce, pe langa informatiile teoretice oferite intr-o maniera profesionista, si o latura practica in care lideri romani din diverse arii de activitate (cultura, afaceri, medicina), le prezinta studentilor modul in care au reusit sa creeze echipe, sa faca performanta, sa inspire oameni sau sa aduca progresul.

Partenerii programului sunt: Pfizer, Ascendis, Flanco, MedLife, Hostway, ACCA, Publica si Benq.

Te asteptam!
Fundatia LEADERS

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.