Va invitam la o joaca in natura, 26-27 iulie!

0

Va invitam la o joaca in natura!

VLC Sport va organiza, intre 26 si 27 iulie, o competitie pentru toti pasionatii de sport in natura. Concursul cuprinde 2 probe sportive: trail running si mountain biking. Inscrierile se pot face pe site sau la fata locului.

unnamed

Echipa VLC adopta cauza proiectului “Calatorie educativa in lumea satului”, iar pe perioada probelor sportive , voluntarii proiectului vor organiza activitati timp de 2 zile pentru copiii participantilor la traseele VLC MountainSports. Ii asteapta voie buna, jocuri si natura.

Cu aceasta ocazie, sunt invitati sa participe si copiii ai caror parinti nu sunt inscrisi in concurs. Activitatile desfasurate de echipa de voluntari se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 – 12 ani. Copiii participantilor la trail running si mountain biking, copiii inscrisi din alte orase, cat si copiii din localitatea Malaia, vor imparti zambete si se vor juca in natura.

Echipa pregateste activitati educative: atelier de creativitate, jocuri de echipa, jocuri de miscare, joc de rol, cautarea comorii si alte surprize pentru cei mici.

Inscrierea la jocuri este gratuita si se face la adresa de email bucuriajocurilor@gmail.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează