Va invitam la o joaca in natura, 26-27 iulie!

0

Va invitam la o joaca in natura!

VLC Sport va organiza, intre 26 si 27 iulie, o competitie pentru toti pasionatii de sport in natura. Concursul cuprinde 2 probe sportive: trail running si mountain biking. Inscrierile se pot face pe site sau la fata locului.

unnamed

Echipa VLC adopta cauza proiectului “Calatorie educativa in lumea satului”, iar pe perioada probelor sportive , voluntarii proiectului vor organiza activitati timp de 2 zile pentru copiii participantilor la traseele VLC MountainSports. Ii asteapta voie buna, jocuri si natura.

Cu aceasta ocazie, sunt invitati sa participe si copiii ai caror parinti nu sunt inscrisi in concurs. Activitatile desfasurate de echipa de voluntari se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 – 12 ani. Copiii participantilor la trail running si mountain biking, copiii inscrisi din alte orase, cat si copiii din localitatea Malaia, vor imparti zambete si se vor juca in natura.

Echipa pregateste activitati educative: atelier de creativitate, jocuri de echipa, jocuri de miscare, joc de rol, cautarea comorii si alte surprize pentru cei mici.

Inscrierea la jocuri este gratuita si se face la adresa de email bucuriajocurilor@gmail.com

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează