Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

V for VINTAGE, The Place Concept Store si Molecule F deschid inscrierile pentru designerii debutanti in lumea modei

0

In cea mai buna dintre lumi,
V for VINTAGE, The Place Concept Store si Molecule F  ti-ar organiza debutul in lumea modei

Din fericire, chiar traim in cea mai buna dintre lumi!

In asteptarea editiei de toamna, V for VINTAGE, The Place Concept Store si Molecule F deschid inscrierile pentru designerii debutanti in lumea modei.
Toti cei interesati sunt invitati sa se inscrie la un concurs aparte de portofolii.
Asta pentru ca…

…urmarim cu interes tot ce se intampla pe scena modei din Romania. Ne bucuram cand descoperim creatiile originale ale unui designer, sau cand un new entry ne suprinde placut. Minimalist sau exuberant, colorat sau sobru, clasic sau avant-garde, prêt-à-porter sau couture, toate ramificatiile modei ne incanta! Noi, V for VINTAGE, suntem alaturi de lumea modei, o privim cum creste, isi face prieteni sau da petreceri si vrem sa ii fim alaturi pe acest drum. Asa ca ne-am gandit ca…

…incepand de anul acesta V for VINTAGE va fi bona, sora si inger pazitor pentru cate un designer debutant aspirant per editie. A deveni protégé V for VINTAGE, The Place Concept Store si Molecule F este usor, daca urmezi urmatorul drum…

Pasul 1 – in perioada 17 septembrie – 17 octombrie 2012 primim inscrieri pe adresa de mail v4vintageshop@gmail.com, cu urmatoarele date  obligatorii:
– nume, prenume
– telefon mobil
– adresa de mail
– CV actualizat
– portofoliu (transfer sau attachment)

Pasul 2 – Din lista celor inscrisi, noi cream un shortlist de 5 designeri. E important sa stiti ca vom cauta designeri care sunt la inceput de drum si nu si-au facut inca debutul. Avantajul il vor avea brandurile noi, semnate de designeri fresh.

Pasul 3 – Celor 5 designeri finalisti li se comunica tema & dress code-ul editiei din toamna V for VINTAGE. In baza lor, ei trebuie sa creeze o piesa de imbracaminte/ outfit complet nou, original si in ton cu criteriile specificate in brief.

Pasul 4 – Un juriu format din organizatorii V for VINTAGE, reprezentanti The Place Concept Store si Molecule F vor juriza si decide care este cea mai reusita creatie.

Pasul 5 – Creatia castigatoare din cadrul concursului este premiata si expusa in cadrul unui eveniment nou, unic, mirific si irepetabil care va avea loc la The Place Concept Store in noiembrie 2012. Intalnirea va reuni presa de moda din Romania, critici si personalitati din domeniu, partenerii si prietenii V for VINTAGE, oferind castigatorului o lansare si promovare demne de un designer consacrat.

Pasul 6 V for VINTAGE premiaza castigatorul cu un stand special la editia de toamna a targului. In vederea participarii in calitate de expozant, castigatorul trebuie sa creeze o colectie speciala, in tema propusa de V for VINTAGE.

Pasul 7 – Piesa castigatoare este expusa in cadrul evenimentului special de la The Place Concept Store, apoi din nou la editia de toamna a V for VINTAGE, intr-o zona special amenajata, cu maxima vizibilitate. Dupa targ, creatia va fi promovata de catre Molecule-F.

Se anunta o aventura pentru toata lumea! Daca te simti pregatit sa iti lansam cariera si sa faci o un bungee-jump in lumea modei, atunci esti omul pe care ne dorim sa-l sprijinim! Asteptam inscrierile voastre.

P.S. Inscrierile pentru expozanti vor fi deschise in curand, in momentul in care vom anunta tema, dress code-ul editiei de toamna si noul regulament de selectie V for VINTAGE. Lectura pe acasa si informatii aici – www.vforvintage.ro/despre.

read www.vforvintage.ro
like www.facebook.com/vforvintagefair
befriend  www.facebook.com/viforv
follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.