Urmeaza seria II de Creative Fitness Studio, care se va desfasura intre 15 mai si 7 iunie.

0

Salutare!

Avem un anunt nou pentru tine, in legatura cu muschiul tau creativ.

Ti-am mai povestit despre programul nostru special pentru exersarea si dezvoltarea creativitatii, Creative Fitness Studio.

Dupa ce prima luna s-a incheiat cu succes, urmeaza seria II de Creative Fitness Studio, care se va desfasura intre 15 mai si 7 iunie.

Antrenorii sunt aceiasi profesionisti simpatici, Sandra Ghitescu si Vlad Ioan Tausance. Pe langa ei, mai e si un antrenor virtual al lunii: Nebunul. Ideea e ca vrem sa vedem impreuna ce deosebeste si ce apropie un creativ de un nebun. Daca ti se pare cam “nebuna” ideea, uite cum o explica Vlad:

“Nebunia nu trebuie inteleasa doar in sens clinic, sensurile ei culturale sunt mult mai profunde. Nebunia a insemnat de-a lungul istoriei ideilor: erezie, curajul de a spune adevarul, desituare si izolare de comunitatea traditionala, ratacire de bunavoie pe carari nebatute. Nebunul este in egala masura bufon, joker, trickster sau chiar zeu. Vom invoca diversele fatete ale personajului intr-un proces 100% creativ care mizeaza pe anularea sau sfidarea regulilor.”

Cei care au participat la aceste antrenamente deja le-au gasit aplicabilitate:

“Mi-a placut foarte mult experienta Creative Fitness; mi-a incarcat bateriile, mi-a deschis usi noi si mi-a aratat noi unghiuri de a aborda o problema.”, povesteste Isabela, iar Cami spune ca: “Am invatat metode pe care le pot folosi oricand sunt intr-o pana de idei sau nu stiu cum sa le pun in practica pe cele pe care le am deja.”

Formatul programului va fi acelasi: opt sesiuni – in fiecare marti si joi – cu abonamente tip sala de fitness, pe diverse nivele. Serile de joi vor fi seri inspirationale si vom avea invitati speciali, pe care ii vom anunta in curand.

Mai multe detalii despre program si inscriere gasesti pe site-ul FFFF si pe pagina de FacebookCreative Fitness Studio.

Te asteptam cu mare drag, pe caldura asta avem noi metode de a-ti hidrata creierul! 🙂

Echipa FFFF

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează