Urban Adventure Night in Bucuresti / vineri, 27 august 2010

0

LifeAfterWork are program pentru tine. Azi, 27 august ai Urban Adventure Night in Bucuresti.

Cum adică Bucureştiul nu mai are nimic de oferit şi e încins, prăfuit şi plictisitor? Şi cum adică ştiţi deja totul despre voi înşivă? Noi am vrea să vă demonstrăm contrariul, aşa că pe 27 august vă invităm la un safari urban unde să puteţi descoperi laturi uitate ale Capitalei şi mai ales laturi uitate (sau încă nedescoperite) ale voastre. Totul în formatul Urban Adventure, dar într-un cadru de vară – noaptea. De aceea, am şi numit evenimentul Urban Adventure Night.

Ce se întâmplă în această aventură?

Urban Adventure Night îşi propune să vă ofere o seară captivantă: vă vom scoate din sfera de confort şi vă vom supune la o serie de probe complexe şi solicitante, dar în acelaşi timp interesante, care vor necesita lucrul în echipă, interacţiune, ingeniozitate şi curaj. Adrenalina vine la pachet.

Pe scurt:

1. data: 27 august
2. intervalul orar: 20 – 24
3. dressing code: ceva lejer
4. locul exact: centrul vechi
5. locul de întâlnire: Parcul Colţea, adică piaţeta cu statuia unei viori, de lângă piaţa Universităţii. Am făcut o hartă cu locul de întâlnire, parcări din zonă, şi locul unde ne vom desfăşura (plimbaţi cursorul pe zonele marcate pt. info, daţi zoom, click etc.).
6. cine va ţine frâiele: Horia Codrean & Elena Marineci
7. cât costă: 70 lei/persoană
8. nr. de locuri: 30
9. înscrierile:

Detalii despre inscrieri si alte informatii pe blogul organizatorilor lifeafterwork.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează