Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urban Adventure Night in Bucuresti / vineri, 27 august 2010

0

LifeAfterWork are program pentru tine. Azi, 27 august ai Urban Adventure Night in Bucuresti.

Cum adică Bucureştiul nu mai are nimic de oferit şi e încins, prăfuit şi plictisitor? Şi cum adică ştiţi deja totul despre voi înşivă? Noi am vrea să vă demonstrăm contrariul, aşa că pe 27 august vă invităm la un safari urban unde să puteţi descoperi laturi uitate ale Capitalei şi mai ales laturi uitate (sau încă nedescoperite) ale voastre. Totul în formatul Urban Adventure, dar într-un cadru de vară – noaptea. De aceea, am şi numit evenimentul Urban Adventure Night.

Ce se întâmplă în această aventură?

Urban Adventure Night îşi propune să vă ofere o seară captivantă: vă vom scoate din sfera de confort şi vă vom supune la o serie de probe complexe şi solicitante, dar în acelaşi timp interesante, care vor necesita lucrul în echipă, interacţiune, ingeniozitate şi curaj. Adrenalina vine la pachet.

Pe scurt:

1. data: 27 august
2. intervalul orar: 20 – 24
3. dressing code: ceva lejer
4. locul exact: centrul vechi
5. locul de întâlnire: Parcul Colţea, adică piaţeta cu statuia unei viori, de lângă piaţa Universităţii. Am făcut o hartă cu locul de întâlnire, parcări din zonă, şi locul unde ne vom desfăşura (plimbaţi cursorul pe zonele marcate pt. info, daţi zoom, click etc.).
6. cine va ţine frâiele: Horia Codrean & Elena Marineci
7. cât costă: 70 lei/persoană
8. nr. de locuri: 30
9. înscrierile:

Detalii despre inscrieri si alte informatii pe blogul organizatorilor lifeafterwork.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.