Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UPC România și MaiMultVerde au plantat 5.000 de puieți de salcâm la Videle

0

120 de angajați ai UPC România și voluntari ai Asociației MaiMultVerde au plantat sâmbătă, 9 aprilie, 5.000 de puieți de salcâm în orașul Videle, județul Teleorman. Acțiunea de plantare face parte dintr-o inițiativă a UPC de a susţine mediul înconjurător, încurajând clienţii să adopte factura electronică.

Acțiune de plantare UPC România și MaiMultVerde  (2)

Acțiune de plantare UPC România și MaiMultVerde  (4)

Astfel, pentru fiecare 5.000 de facturi electronice activate, UPC și organizaţia Mai Mult Verde au plantat 1.000 de copaci. Acțiunea de plantare de la Videle a fost realizată cu susţinerea Primăriei Videle într-o zonă în care împădurirea este necesară pentru a preveni alunecările de teren.

“Pentru a încuraja un comportament responsabil față de mediu, ne-am îndemnat clienţii cu servicii de internet să adopte factura electronică, reducând astfel numărul facturilor tipărite. La fiecare 5 facturi electronice activate, noi am plantat un copac. Credem că este important ca fiecare dintre noi să susţină un viitor mai verde, iar acţiunea desfășurată alături de MaiMultVerde cu sprijinul clienţilor noștri și a voluntarilor UPC, într-o zonă care se confruntă cu problema alunecărilor de teren, este parte din angajamentul nostru de a fi aproape de comunitățile locale”, a declarat Bogdan Bucurei, Marketing Director UPC România.

„Responsabilitatea față de mediu poate începe cu lucruri simple, iar eliminarea tipăriturilor care nu ne sunt neapărat necesare constituie un bun exemplu. Dacă apoi alegem să plusăm prin voluntariat, natura ne va mulțumi de două ori. Mulțumim companiilor care duc către angajații, clienții și partenerii lor mesajul MaiMultVerde, mulțumim UPC România pentru implicare.” Doru Mitrana, Director Asociația MaiMultVerde

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localitãţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.243.300 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare vitezã, Fiber Power 200 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile şi în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free şi Horizon Go. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.upc.ro.

UPC România este o companie care se implică activ în acțiuni de protejare a mediului, ca parte a strategiei ample de responsabilitate socială.

Asociaţia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi de protecţie a mediului, care are misiunea de a construi o nouă cultură a voluntariatului și responsabilității pentru mediu în România. În primii opt ani de activitate, 2008 – 2015, MaiMultVerde a lucrat cu 22.500 de voluntari, a plantat peste 785.000 de puieţi, a strâns peste 330 de tone de deşeuri din natură, a implementat primul sistem de bike-sharing din Bucureşti, Oradea şi Timişoara, Cicloteque, a derulat mai multe campanii naţionale de informare şi educaţie şi a organizat prima gală de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde în primii opt ani a ajuns la 4.368.237 de euro. Fondurile au fost obţinute din sponsorizări oferite de marile companii din România şi din finanţări europene nerambursabile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.