Un parc nou in Ploiesti! Un proiect MaiMultVerde

0

Copiii din Ploiesti au motive de bucurie si de …joaca!  Asociatia MaimultVerde a amenjat un spatiu verde de joaca in cadrul unui proiect in parteneriat cu Raiffeisen Bank. Parcul este situat pe Aleea Cameliei, Cartier Bloc Nord.

Prin proiectul demara
t de MaiMultVerde, terenuri cu o suprafata de aproximativ 500 metri patrati, situate in orase in care spatiul verde pe cap de locuitor este sub media europeana, 26 metri patrati pe cap de locuitor, sunt amenajate pentru ca locuitorii sa beneficieze de o zona verde pentru relaxare si joaca, informeaza stiridebine.ro

În acest moment, media spaţiului verde la nivel naţional este de doar 9 metri pătraţi pe cap de locuitor, iar in oraşe importante precum Arad, Călăraşi, Constanţa, Deva, Galaţi, Ploieşti sau Focşani nu se înregistrează mai mult de 5 metri pătraţi de spaţiu verde pe cap de locuitor.

Mai multe informatii pe site-ul MaiMultVerde.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează