Un nou parc in Craiova!

0

Veşti bune de la Craiova pentru iubitorii de parcuri, aer curat şi verde! Craiovenii o să aibă un nou parc!  O investiţie de peste 17 milioane de lei va transforma lunca Jiului într-un nou spaţiu de promenadă: Parcul Tineretului! Mai jos este un articol publicat în ziarul regional Gazeta de Sud (via Ştiri Locale).

craiova1Lunca Jiului devine Parcul Tineretului

„Noul parc din Lunca Jiului va fi inaugurat sub titulatura Parcul Tineretului, pe 24 octombrie, de Zilele Craiovei, a arătat ieri primarul Antonie Solomon! Acesta susţine că lucrările, în valoare de peste 17 milioane de lei, pot fi finalizate până atunci, mai ales că la inaugurare va fi invitat şi preşedintele Traian Băsescu. Parcul Lunca Jiului se întinde pe aproximativ 54 de hectare şi include terenuri de sport, fântâni arteziene, piaţete şi locuri de joacă.”

Pentru craioveni reamintim şi campania de branding. Informaţii despre această campanie precum şi un chestionar online sunt accesibile la  http://surveys.polldaddy.com/s/4A2B0955120E17D2/

(foto Florin Ghindă, Craiova, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează