Un fusion inedit de jazz şi rock cu Dan Byron şi Luiza Zan

0

Un fusion inedit de jazz şi rock cu Dan Byron şi Luiza Zan, în concert la Teatrul de Artă Bucureşti

Bucuroşi de oaspeţi, Teatrul de Artă Bucureşti îşi propune să aducă în faţa iubitorilor de artă, alături de spectacolele de teatru programate în luna februarie, şi un concert special, LIVE ACOUSTIC DUO, o întâlnire inedită între solistul trupei Byron, Dan Byron şi Luiza Zan.

afis byron“Eu şi Luiza venim din două lumi diferite. Ea vine din jazz, eu vin din rock. Sâmbătă ne întâlnim pe un teren neutru, la teatru” (Dan Byron).

Sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 20.15, iubitorii de muzică jazz vor avea ocazia să o asculte pe artista nominalizată ca „muzicianul anului“ la ultima ediţie a Galei Premiilor de Jazz alături de Dan Byron, solistul trupei de rock alternativ byron (cunoscut şi din formaţiile Agathodaimon, Kumm sau Urma) într-un spectacol de explorări muzicale şi libertate.

 

Jurnal de evenimente

Din programul lunii februarie fac parte “Un bărbat şi mai multe femei”  (joi, 14 februarie), un spectacol despre ce-şi doresc femeile, “Independence” sau Fetele din Iowa (vineri, 15 februarie), o dramă de familie cu elemente comice, “Contraste” (duminică, 17 februarie), un spectacol despre dragoste în toate formele ei,  “Emigraişăn Drim” (joi, 21 februarie), o comedie românească despre graniţele fericirii, “Ciao, Bella”(sâmbătă, 23 februarie), un spectacol despre universul sufletului feminin, “Moscova Petuski” (duminică, 24 februarie), un one man show cu Richard Bovnoczki, şi “One Nite Stand” (luni, 25 februarie), un spectacol cu muzică live despre ce se întâmplă atunci când o aventură de o noapte se prelungeşte.  Luna se încheie cu spectacolul “Monoloagele vecinului” (joi, 28 februarie), un one man show care prezintă cu umor, prin intermediul personajelor – posibili vecini surprinşi parcă de o cameră ascunsă, discrepanţe sociale extreme.

“În luna februarie ne bucurăm să oferim publicului un program închegat: 17 reprezentaţii cu spectacole producţie proprie, cât şi producţii invitate sau cooptate şi un concert special în care se întâlnesc  Dan Byron şi Luiza Zan.  Ne bucurăm că în a treia lună de existenţă în propria sală, TAB devine deja un organism artistic independent. Credem cu tărie că pe lângă TV, Facebook, Twitter sau mall-uri românul are nevoie şi de această hrană”, a spus actorul George Constantinescu, fondatorul TAB.

Aflat pe strada Sfântul Ştefan la numărul 21, Teatrul de Artă Bucureşti este un teatru independent,  care a fost înfiinţat în 2010 la iniţiativa actorului George Constantinescu. TAB este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente deopotrivă producător de spectacole şi gazdă a unor evenimente de artă.  Deschis publicului din 8 decembrie 2012, teatrul îşi aşteaptă spectatorii într-o atmosferă caldă şi plăcută, cu intimitatea şi cu farmecul ce îl degajă. Comoditatea este asigurată de cele 75 de fotolii vişinii, autentice de teatru, ce dau sălii un aer elegant şi încărcat de emoţie.

afis program

www.teatruldearta.ro                                                                                                www.facebook.com/teatruldearta

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.