Ultimele zile în care executivii români se pot înscrie la cursul interactiv de negociere susţinut de Peter Coles, profesor la Harvard Business School

0

O metodă de lucru unică, un mentor specializat şi cele mai noi teorii din domeniu sunt doar câteva dintre beneficiile programului

 

Managerii de top, şefii de departamente şi executivii români mai au doar câteva zile la dispoziţie pentru a se înscrie la cursul interactiv de negociere şi elaborare de strategii de luare a deciziilor organizat de Fundaţia Post-Privatizare. Programul de negociere susţinut de Peter Coles, profesorla Harvard Business School, se desfăşoară între 23 şi 25 mai în sala Brăila a hotelului JW Marriott din Bucureşti.

Fiecare sesiune intensivă de mentorat reprezintă o platformă unică, bazată pe metoda de lucru specifică Harvard Business School. În cadrul acestora, participanţii vor fi pregătiţi pentru a elabora strategii de luare a deciziilor în situaţiile de criză sau pentru a-şi dezvolta abilităţi de negociere care pot duce la încheierea de parteneriate strategice. Programul se adresează tuturor managerilor de departamente, executivilor de top, dar şi antreprenorilor care vor să-şi dezvolte business-ul pe plan internaţional. În plus, Peter Coles îi va ajuta pe cei prezenţi să recurgă la folosirea negocierii în activităţile zilnice precum achiziţia de produse, securizarea capitalului, discuţiile cu membrii echipei sau relaţia cu furnizorii.

Fundamentele teoretice pe care se bazează programul de negociere dela Bucureşti, au ca punct de plecare un mix între teorii ce aparţin psihologiei, economiei, comunicării şi afacerilor. Toate aceste informaţii construiesc cunoştinţe de bază care le oferă managerilor abilităţile necesare pentru elaborarea de strategii eficiente de luare a deciziilor. Metoda de lucru a acestor sesiuni de pregătire este una interactivă şi are în vedere studii de caz şi exerciţii precum simularea unor strategii de business, schimbul de roluri între participanţi, folosirea teoriei jocului sau utilizarea comunicării non-verbale pentru a-i ajuta pe executivi în procesele de negociere pe care le derulează.
În urma absolvirii acestui program, participanţii vor obţine o serie de abilităţi practice precum stabilirea momentului propice de a începe o sesiune de negociere, modalitatea în care se elaborează o propunere iniţială, construirea şi consolidarea reputaţiei sau crearea de coaliţii. Cunoştinţele dobândite în urma participării vor putea fi utilizate imediat după terminarea programului, astfel încât să le ofere managerilor şi antreprenorilor o bază pentru negocierile şi deciziile din fiecare moment.

 

Pentru  mai multe detalii despre mentor, metoda utilizată de Harvard Business School şi beneficiile programului, vă rugăm să accesaţi  www.postprivatizare.ro

 

Despre Fundaţia Post-Privatizare

Fundaţia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundaţie pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituţie privată care  promovează educaţia antreprenorială şi susţine iniţiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc – cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătăţire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilităţii sociale a întreprinderilor.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează