Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele zile în care executivii români se pot înscrie la cursul interactiv de negociere susţinut de Peter Coles, profesor la Harvard Business School

0

O metodă de lucru unică, un mentor specializat şi cele mai noi teorii din domeniu sunt doar câteva dintre beneficiile programului

 

Managerii de top, şefii de departamente şi executivii români mai au doar câteva zile la dispoziţie pentru a se înscrie la cursul interactiv de negociere şi elaborare de strategii de luare a deciziilor organizat de Fundaţia Post-Privatizare. Programul de negociere susţinut de Peter Coles, profesorla Harvard Business School, se desfăşoară între 23 şi 25 mai în sala Brăila a hotelului JW Marriott din Bucureşti.

Fiecare sesiune intensivă de mentorat reprezintă o platformă unică, bazată pe metoda de lucru specifică Harvard Business School. În cadrul acestora, participanţii vor fi pregătiţi pentru a elabora strategii de luare a deciziilor în situaţiile de criză sau pentru a-şi dezvolta abilităţi de negociere care pot duce la încheierea de parteneriate strategice. Programul se adresează tuturor managerilor de departamente, executivilor de top, dar şi antreprenorilor care vor să-şi dezvolte business-ul pe plan internaţional. În plus, Peter Coles îi va ajuta pe cei prezenţi să recurgă la folosirea negocierii în activităţile zilnice precum achiziţia de produse, securizarea capitalului, discuţiile cu membrii echipei sau relaţia cu furnizorii.

Fundamentele teoretice pe care se bazează programul de negociere dela Bucureşti, au ca punct de plecare un mix între teorii ce aparţin psihologiei, economiei, comunicării şi afacerilor. Toate aceste informaţii construiesc cunoştinţe de bază care le oferă managerilor abilităţile necesare pentru elaborarea de strategii eficiente de luare a deciziilor. Metoda de lucru a acestor sesiuni de pregătire este una interactivă şi are în vedere studii de caz şi exerciţii precum simularea unor strategii de business, schimbul de roluri între participanţi, folosirea teoriei jocului sau utilizarea comunicării non-verbale pentru a-i ajuta pe executivi în procesele de negociere pe care le derulează.
În urma absolvirii acestui program, participanţii vor obţine o serie de abilităţi practice precum stabilirea momentului propice de a începe o sesiune de negociere, modalitatea în care se elaborează o propunere iniţială, construirea şi consolidarea reputaţiei sau crearea de coaliţii. Cunoştinţele dobândite în urma participării vor putea fi utilizate imediat după terminarea programului, astfel încât să le ofere managerilor şi antreprenorilor o bază pentru negocierile şi deciziile din fiecare moment.

 

Pentru  mai multe detalii despre mentor, metoda utilizată de Harvard Business School şi beneficiile programului, vă rugăm să accesaţi  www.postprivatizare.ro

 

Despre Fundaţia Post-Privatizare

Fundaţia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundaţie pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituţie privată care  promovează educaţia antreprenorială şi susţine iniţiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc – cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătăţire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilităţii sociale a întreprinderilor.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.