Ultimele locuri la crosul RUNFEST de la Cernica

0

Pe 19 aprilie, sute de sportivi se vor intrece in 6 curse de alergare. 

Iubitorii de miscare care vor sa se bucure de o super cursa de alergare in natura la crosul RUNFEST, mai au o sansa sa se inscrie in competitie. Joi, 16 aprilie, este ultima zi de inscriere in concurs, asa ca tot ceea ce trebuie sa faca este sa se inregistreze online pe www.runfest.ro si sa efectueze plata taxei de concurs pana la finalul zilei. A treia editie a crosului RUNFEST va avea loc pe 19 aprilie in padurea Cernica, de langa Bucuresti.

Stire 3_RUNFEST_premii

Oferta este mult mai bogata in acest an pentru pasionatii de alergare in natura, acestia avnd parte de mai mult sport, trasee inedite si mai multe beneficii si servicii la editia de primavara a RUNFEST.

Startul se da chiar langa Parcul Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, o locatie pitoreasca si care ofera o multime de facilitati pentru toti participantii, fie concurenti sau sustinatori. Adultii care vor lua parte la RUNFEST vor descoperi curse atractive si variante de cros, in functie de rezistenta. Astfel, acestia pot alege unul dintre cele trei trasee de la categoria Individual Open: de 6 km, 10 km si de 20 km. Participantii la cursa de la Individual Open 20 km vor trebui sa alerge 2 ture pe traseul de 10 km. Cei care vor sa alerge in echipa pot alege categoria Stafeta, in cadrul careia fiecare dintre cei 2 participanti vor parcurge o tura a traseului de 6 km.

Pentru copii, noutatea acestui an este scaderea pragului de varsta, de la 8 la 6 ani impliniti. Prin urmare toti cei cu varstele cuprinse intre 6 si 13 ani vor putea sa se bucure de miscare la RUNFEST pe un traseu special, cu lungimea de 2 kilometri, realizat in imediata vecinatate a punctului de start. Juniorii, cu varste intre 14 si 17 ani vor alerga 2 ture ale traseului special de copii, iar astfel vor incheia cursa de 4 kilometri destinata acestei categorii. O alta veste este ca cei mici au o taxa unica de participare de 25 de lei. La urmatorul link gasiti informatii despre taxa de participare si pachetul de concurs pe care il veti primi: click aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.