Ultimele doua zile de inscrieri la Riders Club Moara Vlasiei

0

Daca deja te-ai inscris in competitia Riders Club Moara Vlasiei din 25 mai, speram ca esti pregatit(a) pentru “infruntarea” celor 16/32/48 de kilometri ai traselui din padurea Surlari.

Daca inca nu te-ai inscris, o mai poti face online pana vineri, 24 mai, la orele 20:00 sau te poti inscrie la fata locului, cu cel putin o ora inainte start.  Pana vineri, taxa de participare este 80 de lei, iar sambata, in dimineata evenimentului, va fi  100 de lei.

Pentru o cat mai buna desfasurarea a evenimentului, te rugam sa tii cont de sfaturile de mai jos. Pentru informatii complete, te incurajam sa (re)citesti ghidul participantului.

Pachetul de start

Ce primesti in schimbul inscrierii? Pe langa experienta parcurgerii unui nou traseu, vei beneficia in pachetul de concurs de: numar de concurs, cip de cronometrare de unica folosinta, baton/doza isostar, covrigei Grand Papa si briosa, voucher valoric 60 de lei oferit de Bike XCS, voucher valoric 300 de lei oferit de BikeXpert, voucher valoric 400 de lei pentru inscrierea unei echipe de companie in Romanian Corporate Sports (www.corporatesports.ro), doza Ursus Cooler si  briosa la finalul competitiei.

Pachetele mai pot fi ridicate joi si vineri inclusiv (23-24 mai) in intervalul orar 17:00-20:00, de la Magazinul Giant de pe str. Traian, nr 98, Sector 3, Bucuresti.

Cum se ajunge la zona de start?

Moara Vlasiei este la aproximativ 30 de kilometri de Bucuresti. Pentru a ajunge la zona de start a competitiei de pe 25 mai,  se merge cu masina pe DN1. In centrul orasului Balotesti se face dreapta, spre Caciulati. Se trece podul peste A3 si se ajunge in Moara Vlasiei.  La 3 km dupa pod se face stanga, pe Strada Notarului, in dreptul monumentului cu vultur dedicat eroilor de la Marasti, Marasesti si Oituz.  De la monument, se mai inainteaza 1 Km pana la zona de start.

Harta rutiera: http://goo.gl/maps/46QFe

Cei care nu au masina, pot ajunge la Moara Vlasiei si cu trenul, dar sa tina cont ca in tren, bicicleta trebuie dezmembata. Programul trenurilor Gara de Nord – Moara Vlasiei poate fi consultat aici: http://www.infofer.ro.

 Harta traseu Moara Vlasiei

Traseul

Padurea Surlari  se afla la marginea localitatii Moara Vlasiei. Desi nu foarte vasta, padurea se remarca prin peisajele fascinante de pe malurile lacului ce o margineste pe toata lungimea sa. Traseul concursului are 16 km si conduce participantii pe cai largi pana intr-un colt ascuns al padurii, unde se face trecerea spre un drum cu  peisaje salbatice ale lacului. Urmeaza un single track unde se face apropierea de apa pe partea impadurita.  Cararile padurii conduc apoi  in zone largi, luminoase, unde n-ar fi o surpriza sa isi faca aparitia caprioarele.

Punct de plecare: Sudul Padurii Surlari, DC-184

Puncte de alimentare: 2 (la start si pe traseu)

Puncte de  prim-ajutor: 7 (la start si pe traseu)

Accesare harta traseu

 

Recunoasterea traseului

Ai in vedere ca sezonul de vanatoare a inceput. Orice recunoastere a traseului poate fi facuta doar pana la orele 17:00. Dupa aceasta ora, accesul in padure este interzis.

 

Program

08.30: Deschiderea inscrierilor

10.30: Inchiderea inscrierilor

11.00: Start nivelurile 1, 2, 3, 4 (start in valuri la diferenta de 10 minute)

14.30: Timp limita de parcurgere a traseului

14.30: Festivitatea de premiere

 

Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii oferite de organizatori cu sprijinul sponsorilor si partenerilor Riders Club. In plus, si concursul de la Moara Vlasiei ofera tuturor riderilor participanti sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la tombola evenimentului. Pentru a intra in posesia premiului, riderii trebuie sa fie prezenti la extragerea din cadrul festivitatii de premiere si sa aiba asupra lor numarul de concurs si un act de identitate. Premiile oferite in cadrul tombolei sunt: 1 cadru de carbon compozit GIANT pro XTC in valoare de 7.000 lei, 1 tricou al echipei Skil, 3 pachete cu premii isostar (sapca, bidon, produse energizante) si 3 baxuri de Ursus Cooler.

Echipamentul

Bicicleta folosita in competitie trebuie sa fie in stare perfecta de functionare, sa fie propulsata doar prin forta umana si sa aiba profil mtb;

Nu uita acasa casca! Fara ea nu vei putea intra in concurs.

Pentru confortul tau, recomandam ca tricoul, pantalonii si manusile sa fie speciale pentru ciclisti;

Ar fi bine sa ai la tine si ochelari de protectie; iti pot fi de ajutor impotriva insectelor sau crengilor rebele;

Crema pentru protectie solara te va salva de disconfortul arsurilor dobandite la final de cursa;

 

Let’s ride!

Moara Vlasiei - lac

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează