Ultima saptamana in care te poti inscrie la Career Innovation Week!

0

Intra pe www.hipo.ro pana pe 8 noiembrie si aplica la cel mai important eveniment de cariera si inovatie din aceasta toamna.

In perioada 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, are loc cea de a 3-a editie a proiectului de cariera si inovatie pentru tinerii talentati din Romania, Career Innovation Week. La editia din aceasta toamna estimam ca se vor inscrie peste 2 000 de studenti, absolventi si masteranzi. Dintre acestia vor fi selectati 800 de finalisti pentru zilele proiectului.

“In urma centralizarii informatiilor primite la editiile anterioare Career Innovation Week, a reiesit faptul ca aproximativ 40% dintre cei care au participat intr-una din zilele evenimentului au fost selectati pentru programele de internship sau management trainee deschise de companiile participante si ulterior angajati in cadrul companiei respective” – Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

career innovation week

Evenimentul Career Innovation Week este structurat in 4 zile, fiecare zi fiind dedicata unui domeniu de activitate si cuprinzand o serie de workshop-uri, studii de caz, sesiuni de discutii si interviuri de 15 minute cu reprezentantii unora dintre cele mai bine cotate companii de pe piata:

1.Finance & Banking– Miercuri, 13 noiembrie, vor avea locsesiuni adresate studentilor, masteranzilor si absolventilor cu pana la 2 ani experienta

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: BRD Groupe Société Générale si HP

Internship & career opportunities

Solution provider corner EBS & Interviews BRD Groupe Société Générale

Innovation Keynote – CFA Society

Steps to become a CFO – The Academy at PwC

The power of online banking & financial systems – Ioana Guiman, Allevo

2. Sales & Marketing –  Joi, 14 noiembrie, tinerii interesati de acest domeniu vor putea participa la:

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: Orange si L’Oréal Romania

Meet Gerard Chandran, Managing Director – Mondelēz Romania

Curs de initiere in Marketing – Ursus Breweries

Innovation Keynote – Coca-Cola HBC

“Emerging types of Marketing” – Saatchi&Saatchi

“Using gamification to do stuff” – Carnation Group

Roundtables – „Do you have what it takes to be an Innovator?”

3. IT & Telecom –Sambata, 16 noiembrie, cei selectati vor putea aplica pentru oportunitatile de cariera oferite de Groupama Asigurari, Phi Partners, Endava si IBM si vor putea participa la:

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: IBM si Phi Partners

Business Game – Groupama Asigurari

4. Research & Engineering– Miercuri, 20 noiembrie (Ploiesti) tinerii vor afla ce inseamna viitorul pentru cariera lor si care sunt tehnologiile de ultima generatie alaturi de reprezentantii Coca-Cola HBC.

Totodata, in zilele dedicate domeniilor Sales & Marketing si IT & Telecom, participantii Career Innovation Week sunt asteptati in zona de Innovatie pentru a testa imprimanta 3D de la CEES, Samsung si Wavics.

Proiectul Career Innovation Week este adresat studentilor si masteranzilor cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala. Pentru editia din acest an estimam ca se vor inscrie peste 2 000 de tineri, dintre care vor fi selectati cate 200 de finalisti pentru fiecare zi a evenimentului. Editia din 2012 a evenimentului a reunit tineri interesati de domeniile Finance & Banking (33%), Sales & Marketing (29%), IT & Telecom (19%), Research & Engineering (19%).

Inscrierile pentru Career Innovation Week se pot face pe www.hipo.ro, la sectiunea Career Innovation Week. Tinerii interesati trebuie sa selecteze ziua in care vor sa fie prezenti si sa completeze formularul de aplicare.

Printre companiile prezente in cadrul editiei din acest an Career Innovation Week amintim: IBM, Phi Partners, HP, BRD Groupe Société Générale, Endava, Mondelēz Romania, Orange, Groupama Asigurari, L’Oréal Romania, Unilever, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, Google, Saatchi & Saatchi, Storience, Infinit Solutions, Brandfusion, The Academy at PwC, Carnation Group, Allevo, CFA Society.

Testimoniale din partea companiilor participante la editia Career Innovation Week 2012 pot fi vizualizate accesand link-ul urmator: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/careerinnovationweek/sectiune/11

DSC_6230

 Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.