Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tur de cinema pe repede înainte cu Irina-Margareta Nistor

0

Luni, 26 noiembrie, de la ora 20.00, Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate– ARCEN lansează un nou proiect sub numele de „Atelierele ARCEN”.

            Primul Atelier din cadrul proiectului ARCEN va fi coordonat de Irina-Margareta Nistor, care va suține o prelegere cu titlul „Tur de cinema pe repede înainte. Video-Ghid: Irina-Margareta Nistor.” Organizatorii Atelierului pregătesc participanților o istorie a cinematografiei, presărată cu concepte de specialitate, cu explicații și cu multe secvențe din fimle, atât cele care au devenit legendă de-a lungul timpului, cât și ale unor filme fără niciun fel de valoare artistică.

Cum să privim un film, dacă alegem filmul de la cinema sau cel din fața laptopului, ce înseamnă un film bun, cum arată un film prost, de ce sunt speciali frații Lumière, cum ne formăm o cultură cinematografică, cum a evoluat filmul, dar şi publicul de cinema, sunt doar câteva din întrebările la care Irina- Margareta Nistor vine să dea un răspuns, luni 26 noiembrie, de la ora 20.00, la Ceainăria „Ceai la Vlaicu” (str. Aurel Vlaicu, nr. 47).             

„Atelierele ARCEN” se vor desfășura lunar, sub forma unor prelegeri publice interactive, pe diverse teme, urmând ca în intervalul lunilor noiembrie 2012- februarie 2013 să fie abordate teme din domeniul cinematografiei, al gramaticii limbii române, din domeniul teatrului și al literaturii universale.

            „Atelierele ARCEN” se adresează atât celor foarte tineri, elevi și studenți, cât și tuturor celor pasionați de cinematografie, literatură, lingvistică sau teatru.

Intrarea la Atelierul„Tur de cinema pe repede înainte. Video-Ghid: Irina-Margareta Nistor” este de 16 lei, accesul se face în limita spațiului disponibil, iar durata atelierului este de 2 ore.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.