Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tur al Deltei Văcărești și acțiune de igienizare / 20 septembrie 2013

0

Asociația Salvați Dunărea și Delta are plăcerea să vă invite vineri, 20 septembrie, începând cu orele 11.00 la un tur al zonei naturale umede Văcărești cu ocazia lansării proiectului Parcul Natural Văcărești. O oază în deșertul de beton. Accesul se face dinspre șoseaua Vitan Bârzești, vis-a-vis de Parcul Auto Vitan, sector 4, București.

Acțiunea de vineri dă startul campaniei de informare și conștientizare asupra necesității înființării Parcului Natural Urban Văcărești. Evenimentul va include un tur tematic al zonei, la care vor participa 60 de elevi și cadre didactice și vor avea loc trei ateliere educative dedicate ornitologiei, ecologiei și geologiei.

Evenimentele zilei de vineri vor fi continuate sâmbătă, 21 septembrie, cu o acțiune de igienizare a zonei la care vor participa voluntari Let’s Do it Romania!, Poliția Comunitară Sector 4, elevi și membri ai comunității locale. Tot sâmbătă, în prezența Ministrului Mediului și Schimbărilor Climatice, Doamna Rovana Plumb, a Primarului Sectorului 4, Domnul Cristian Popescu Piedone și a Grupului de inițiativă pentru Parcul Natural Văcărești[1] va fi organizată o conferință de presă în care va fi reafirmat sprijinul instituțiilor publice din România pentru înființarea Parcului Natural Urban Văcărești.

Evenimentul face parte din proiectul Parcul Natural Văcărești. O oază în deșertul de beton, dezvoltat în parteneriat cu Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis și susținut de Dorna.

www.salvatidelta.ro

 


[1] Grupul de inițiativă pentru Parcul Natural Văcărești include personalități din domeniul biologiei, al ecologiei și al mass media. A luat ființă în anul 2012 o dată cu necesitatea înființării Parcului Natural Urban Văcărești. Secretariatul grupului este asigurat de Asociația Salvați Dunărea și Delta.

Cover-FB-parcul-natural-vacaresti-01

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.