Tudor Chirila, Bogdana Butnar si Liviu Mihaiu isi antreneaza muschiul creativ. Tu ce faci?

0

Voiam doar sa iti spunem ca prietenii de la Fundatia Friends For Friends te invita sa nu uiti de muschiul tau creativ!

Inca ii poti face o surpriza sa il inscrii la sesiunile de antrenament Creative Fitness Studio, care incep pe 27 martie 2012.

Prietenii de la FFFF (Fundatia Friends For Friends) au adus si cativa invitati pentru serile de joi – seri de refacere a echilibrului inspirational – pe Tudor Chirila (6 aprilie), Bogdana Butnar (12 aprilie) si Liviu Mihaiu (19 aprilie);

ffff.ro/creative-fitness-studio

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează