Tu mergi la un curs de quilling, iar banii tai sunt donati la un centru socio-educativ! Cum iti pare ideea?

0

TIE TI-AR PLACEA?

Ti-ar placea sa ii oferi persoanei iubite cea mai interesanta felicitare cu ocaziile speciale din viata voastra sau obiecte decorative facute de tine cu ajutorul quillingului? Daca vrei la o cafea lasa-i pe birou semnul tau personalizat “Invitatie la minut!” .

Asociatia Deschide-ti Sufletul iti pregateste un curs interactiv de quilling!

Noi te ajutam sa creezi, iar tu prin participarea ta la acest curs vei fi unul din sustinatorii centrului socio-educativ “Deschide-ti Sufletul”.

Invata sa rulezi hartie cu stil!

Intre 26 februarie si 11 iunie te asteptam la Ceainaria Green Tea sa descoperi cum sa dai suflet hartiei. Cursul se va incheia cu un targ de profil cu vanzare! Iti dam intalnire sambata de la 13 00 – 15 00!

Banii din taxa de participare vor veni in sprijinul copiilor de la centrul socio-educativ Deschide-ti Sufletul. IMPREUNA CU TINE reusim sa le oferim cate o masa calda copiilor din familii sarace din centrul Deschide-ti Sufletul! Taxa de participare este de 25 lei, iar numarul maxim de participanti este 15.

Structura cursului:

26 februarie – Martisoare cu ajutorul quilling-ului

5 martie – Felicitari pentru 8 Martie

19 martie – Rama foto/ oglinda decorata cu fasii de hartie

2/6 aprilie – Animale din quilling

16/20 aprilie – Decoratiuni pentru Paste

30 aprilie – Tablouri prin tehnica quilling

14 mai – Flori de primavara, imbinare tehnici quilling si origami

28 mai – Curs dedicat copiiilor

11 iunie – Agende decorate cu ajutorul quilling-ului

Modulele din datele 06.04 si 20.04 se desfasoara pe Str. Ionn Nonna Otescu, nr. 26, sector 6 Bucuresti
INSCRIERE & detaliimadalina.gogorita@deschidetisufletul.ro,  0722 276 136

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează