Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tu mergi la un curs de quilling, iar banii tai sunt donati la un centru socio-educativ! Cum iti pare ideea?

0

TIE TI-AR PLACEA?

Ti-ar placea sa ii oferi persoanei iubite cea mai interesanta felicitare cu ocaziile speciale din viata voastra sau obiecte decorative facute de tine cu ajutorul quillingului? Daca vrei la o cafea lasa-i pe birou semnul tau personalizat “Invitatie la minut!” .

Asociatia Deschide-ti Sufletul iti pregateste un curs interactiv de quilling!

Noi te ajutam sa creezi, iar tu prin participarea ta la acest curs vei fi unul din sustinatorii centrului socio-educativ “Deschide-ti Sufletul”.

Invata sa rulezi hartie cu stil!

Intre 26 februarie si 11 iunie te asteptam la Ceainaria Green Tea sa descoperi cum sa dai suflet hartiei. Cursul se va incheia cu un targ de profil cu vanzare! Iti dam intalnire sambata de la 13 00 – 15 00!

Banii din taxa de participare vor veni in sprijinul copiilor de la centrul socio-educativ Deschide-ti Sufletul. IMPREUNA CU TINE reusim sa le oferim cate o masa calda copiilor din familii sarace din centrul Deschide-ti Sufletul! Taxa de participare este de 25 lei, iar numarul maxim de participanti este 15.

Structura cursului:

26 februarie – Martisoare cu ajutorul quilling-ului

5 martie – Felicitari pentru 8 Martie

19 martie – Rama foto/ oglinda decorata cu fasii de hartie

2/6 aprilie – Animale din quilling

16/20 aprilie – Decoratiuni pentru Paste

30 aprilie – Tablouri prin tehnica quilling

14 mai – Flori de primavara, imbinare tehnici quilling si origami

28 mai – Curs dedicat copiiilor

11 iunie – Agende decorate cu ajutorul quilling-ului

Modulele din datele 06.04 si 20.04 se desfasoara pe Str. Ionn Nonna Otescu, nr. 26, sector 6 Bucuresti
INSCRIERE & detaliimadalina.gogorita@deschidetisufletul.ro,  0722 276 136

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.