Trotinetele nu vor mai fi doar o joacă de copii. Biciclop lansează Razor în România în skate-park-ul din Herăstrău, 8 septembrie 2012

0

RAZOR U.S.A şi BICICLOP  aduc un nou sport extrem in România: trotinetele nu vor mai fi doar o joacă de copii

Din toamna asta România este un nou punct pe harta de dezvoltare a unui nou sport extrem. Trotinetele vor prinde viaţă şi nu vor mai fi doar jucariile pe care le ştiam cu toţii.  Acum au tot ce e nevoie pentru a depăşi în popularitate skateboard-urile şi bicicletele BMX.

In America , Razor a revoluţionat cultura datului cu trotineta, transformându-l intr-un sport extrem de popular,  iar in ţările Europei de Vest a inceput sa devină din ce în ce mai iubit şi căutat de către tineri.

Biciclop introduce acum şi în România acest curent, aducând pe piata celebrele trotinete americane atat pentru pasionaţii români de sporturi urbane extreme, cât şi pentru cei interesaţi de metode alternative de transport în oras.

Lansarea oficială Razor in România  va avea loc pe 8 septembrie în skate-park-ul din Herăstrău, incepând cu ora 10:00, unde  se anunţă o demonstraţie pe cinste din partea  lui Johan Grunwald , tânărul campion de 18 ani al Scandinaviei si foarte talentat membru al Echipei de Rideri Razor si al Factory Rider, clasat în top 20 atleti pe trotinetă de către International Scooter Association.

Atât adulţii cât şi cei mici pot participa pe parcursul intregii zile la concursuri şi pot testa, asistaţi de experimentatul Johan, popularele produse pe 2 roţi .

Cei mai curajoşi pot intra într-un concurs de talente pentru echipa Razor, pentru a arăta unei lumi întregi că şi în România există amatori de sport extrem.

Produsele Razor se găsesc din toamna aceasta în magazine din întreaga ţară şi se adresează vârstelor cuprinse între 5 şi 99 de ani.

Compania Razor este cea mai indrăgită marcă de trotinete in America, cu peste 12 ani de experienţă în crearea şi fabricarea de bunuri pe roţi şi nu numai. De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pieţele americane şi  vest europene precum şi în Asia şi Africa.

Biciclop promovează mersul pe doua roți ca parte din atitudinea urbană, susţinând bicicleta şi trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreaţionale, într-un oraş care să redevină al oamenilor. Magazinul Biciclop se află în Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.ciclop.eu.

Mai multe detalii si noutati despre eveniment, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Agenda evenimentului

Lansare „Trotinetele prind viata”, 8 septembrie, Herastrau

-powered by Razor&Biciclop-

Partea I

10.00 O EXTREM de buna dimineata!  Trotinete profesioniste, dar si de oras, marca Razor va intampina la Skate-park-ul din Herastrau.

 

10.20 Sa vedem ce pot face aceste „jucarii”.  

Riderul profesionist Johan Grunwald  ne face o demonstratie de 20 de minute, pe un Pro-Scooter, a capacitatilor unei trotinete.

10:40. Receptie pentru presa la Baraka (prezentarea produselor si a celor 2 parteneri, discutii libere, testarea trotinetelor de catre jurnalisti J )

11.00: ”Testeaza-le si tu!” . Participantii la eveniment sunt invitati sa deguste „datul cu trotineta”.

Copiii curajosi pot incerca si ei trotinetele speciale pentru ei, iar cei care se prind cel mai repede cum se face asta, sunt premiati cu diverse produse promotionale marca Razor.  Experimentatul Johan ii va asista pe cei doritori sa invete cateva trickuri simple pe trotineta

12:00-12:20:  Johan incheie prima parte a zilei cu o noua demonstratie a talentului sau pe trotineta.

12:30–13.30: Sesiune de autografe din partea lui Johan.

Partea a II-a

17.00 Prezentarea produselor catre public, discutii libere cu vizitatorii 17.10  Demonstratie de „dat pe RipStick” din partea unor tineri rideri romani

17.30 Concurs cu premii pentru amatorii de trickuri pe trotineta

17.50 Johan ne arata un ultim set de secrete in „datul extrem” cu trotineta

18:10 Vizitatorii sunt invitati din nou sa incerce produsele, iar Johan le arata pas cu pas cum sa faca o serie de scheme pentru incepatori pe trotineta. Curajosii sunt premiati cu produse marca Razor

19.30 Johan incheie ziua cu o ultima sesiune de autografe si discutii libere despre sportul preferat.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.