Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Traininguri pentru copii, NextSteve!

0

Sambata, 24 martie 2012, ora 10:00, la Hotel Christina ((Bucuresti), str. Ion Slatineanu nr. 13, are loc lansarea pe piata a companiei de traininguri pentru copii, NextSteve.

Povestea companiei NextSteve il are ca sursa de inspiratie pe fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, regretatul lider vizionar care a lasat lumii trei principii fundamentale: Think different, Love what you do, Get it right!. Acestea sunt principiile cu care fiecare copil trebuie sa porneasca in viata.

La inceputul anilor 1900, scoala a fost inventata pentru a crea un flux constant de muncitori pregatiti pentru mediul de afaceri de la acea vreme. Din pacate, scoala la nivel mondial inca pregateste muncitori, dar nu pentru societatea prezenta si viitoare. NextSteve vrea sa inoveze in cadrul activitatilor extra-curriculare pentru copiii din Romania, prin cursuri care urmaresc dezvoltarea abilitatilor latente si a spiritului creativ al acestora prin activitati practice si extrem de aplicate.

Prima serie de cursuri va fi:
1. Touch the sky! – curs de Motivare Personala
2. Follow me! – curs de Leadership
3. Speak your mind! – curs de Public Speaking
4. Fun & money! – curs de Vanzari si Marketing

 

Activitatile cu copiii sunt create si sustinute de o echipa tanara, cu experienta si rezultate in training pentru adulti si copii, in colaborare cu psihologi si pedagogi.

“Prin programul NextSteve vrem sa punem bazele formarii unei noi generatii de antreprenori si de lideri ai Romaniei. Copiii sunt motorul noii ere, iar noi avem responsabilitatea sa le oferim toate instrumentele necesare unei educatii pentru secolul XXI. Acesta reprezinta startul pe care il dam in dezvoltarea unei educatii complementare si practice pentru copii.” Claudia Suhov, co-fondator NextSteve.

”Dezvoltarea personala a copiilor, incepand cu o varsta frageda, este un catalizator pentru prosperitate. Deprinderea unor abilitati specifice, complementare educatiei actuale, ii va ajuta sa fie cei mai buni in domeniul lor, fie ca vor alege calea antreprenoriatului sau a specialistului. Programele de training NextSteve ii vor influenta atat in sfera carierei profesionale cat si in toate aspectele vietii personale.” Andrei Stefan, co-fondator NextSteve.

La evenimentul de sambata, sunt invitati copii cu varste intre 10 si 15 ani. Va avea loc un training demonstrativ si gratuit pentru copii, sustinut de Alex Molnar, la care parintii sunt invitati sa asiste.

Va invitam sa participati, completand formularul de inscriere de pe www.nextsteve.ro. Numarul inscrierilor este limitat la 15 copii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.