Traininguri pentru copii, NextSteve!

0

Sambata, 24 martie 2012, ora 10:00, la Hotel Christina ((Bucuresti), str. Ion Slatineanu nr. 13, are loc lansarea pe piata a companiei de traininguri pentru copii, NextSteve.

Povestea companiei NextSteve il are ca sursa de inspiratie pe fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, regretatul lider vizionar care a lasat lumii trei principii fundamentale: Think different, Love what you do, Get it right!. Acestea sunt principiile cu care fiecare copil trebuie sa porneasca in viata.

La inceputul anilor 1900, scoala a fost inventata pentru a crea un flux constant de muncitori pregatiti pentru mediul de afaceri de la acea vreme. Din pacate, scoala la nivel mondial inca pregateste muncitori, dar nu pentru societatea prezenta si viitoare. NextSteve vrea sa inoveze in cadrul activitatilor extra-curriculare pentru copiii din Romania, prin cursuri care urmaresc dezvoltarea abilitatilor latente si a spiritului creativ al acestora prin activitati practice si extrem de aplicate.

Prima serie de cursuri va fi:
1. Touch the sky! – curs de Motivare Personala
2. Follow me! – curs de Leadership
3. Speak your mind! – curs de Public Speaking
4. Fun & money! – curs de Vanzari si Marketing

 

Activitatile cu copiii sunt create si sustinute de o echipa tanara, cu experienta si rezultate in training pentru adulti si copii, in colaborare cu psihologi si pedagogi.

“Prin programul NextSteve vrem sa punem bazele formarii unei noi generatii de antreprenori si de lideri ai Romaniei. Copiii sunt motorul noii ere, iar noi avem responsabilitatea sa le oferim toate instrumentele necesare unei educatii pentru secolul XXI. Acesta reprezinta startul pe care il dam in dezvoltarea unei educatii complementare si practice pentru copii.” Claudia Suhov, co-fondator NextSteve.

”Dezvoltarea personala a copiilor, incepand cu o varsta frageda, este un catalizator pentru prosperitate. Deprinderea unor abilitati specifice, complementare educatiei actuale, ii va ajuta sa fie cei mai buni in domeniul lor, fie ca vor alege calea antreprenoriatului sau a specialistului. Programele de training NextSteve ii vor influenta atat in sfera carierei profesionale cat si in toate aspectele vietii personale.” Andrei Stefan, co-fondator NextSteve.

La evenimentul de sambata, sunt invitati copii cu varste intre 10 si 15 ani. Va avea loc un training demonstrativ si gratuit pentru copii, sustinut de Alex Molnar, la care parintii sunt invitati sa asiste.

Va invitam sa participati, completand formularul de inscriere de pe www.nextsteve.ro. Numarul inscrierilor este limitat la 15 copii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează