Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Training internațional despre coaching „2C is the Key”/ 25 octombrie – 2 noiembrie @Predeal

0

Asociația de Tineret ONESTIN Brașov organizează cursul de formare „2C is the Key” pentru lucrătorii de tineret din diferite organizații neguvernamentale care are drept scop determinarea acestora de a se implica în elaborarea și punerea în aplicare a coaching-ul și a activităților de comunicare pentru tinerii voluntari. La acest training participanții vor dobândi cunoștințe despre aceste concepte (comunicare și coaching) și vor fi în măsură să propună altor lucrători de tineret, dar în special tinerilor, să lucreze cu mai multă încredere în ei, prioritizând mult mai bine activitățile din cadrul muncii în folosul comunității.

„2C is the Key” va avea loc în perioada 25 octombrie – 2 noiembrie la Predeal (Hotel Roua) și va implica un număr de 32 de participanți din opt țări europene: Cipru, Cehia, Islanda, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia și România.

afis a3 v9- final

Proiectul „2C is the Key” este finanțat de Uniunea Europeană, prin programul Erasmus+, acțiunea KA1 – Proiecte de Mobilitate. Această linie de finanțare poate implica atât beneficiarii finali ai procesului de învăţare (studenţi, elevi – filieră tehnologică sau vocațională și postliceal – tineri, voluntari etc.), cât şi profesioniştii din domeniile educaţie, formare şi tineret care facilitează procesul de învăţare (profesori, formatori, lucrători de tineret, personal de conducere sau administrativ etc).

Proiectele de mobilitate sunt proiecte instituţionale prin care se realizeză activităţi care implică parteneri din mai multe ţări (trans-naţionale).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.