Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Totul despre Roşia Montană în UNESCO / București, 6 iulie 2011

4

Asociaţia Alburnus Maior şi Asociaţia Bucureşti organizează miercuri, 6 iulie 2011, de la ora 11, conferinţa Totul despre Roşia Montană în UNESCO. Întâlnirea are loc în Sala Octav Doicescu a Uniunii Arhitecţilor din România pe Calea Victoriei 126 în Bucureşti (cladirea Teatrul Act).

La eveniment vor fi prezenti specialiştii ce au realizat documentaţia pentru demararea procedurilor de introducere a Roşiei Montane pe Lista de Patrimoniu Mondial UNESCO. Invitaţii conferinţei Totul despre Roşia Montană în UNESCO sunt: Ştefan Bâlici – arhitect şi lector al Universităţii de Arhitectură “Ion Mincu”, Catedra de Conservare-Restaurare, vicepreşedinte al Asociaţiei Arhitectură. Restaurare. Arheologie si Virgil Apostol – arhitect în cadrul Muzeului Naţional de Istorie a României, Departamentul de Arheologie Preventivă, vicepreşedinte al Asociaţiei Arhitectură. Restaurare. Arheologie

Alexandru Tomescu, unul din cei mari violonişti români, laureat a numeroase festivaluri şi susţinător al campaniei Salvaţi Roşia Montană, a confirmat prezenta la conferinta.

Programul (cu două sesiuni de întrebări incluse), va fi urmatorul:

 

1. Introducere în problematica discutată şi prezentarea situaţiei actuale

2. Criteriile de evaluare a monumentelor pentru introducerea în Patrimoniul UNESCO

3. Exemple de situri de Patrimoniu Mondial

4. Valori proprii ale Roşiei Montane

5. Respectarea criteriilor UNESCO de către situl Roşia Montană

6. Situri româneşti pe Lista de Patrimoniu UNESCO

Accesul se face pe bază de invitaţie. Numărul de locuri este limitat. Invitaţia se poate obţine prin înscriere online.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

4 comentarii

  1. avatar

    Bine, bine introducem localitatea pe lista unesco, then what ? Un plan ceva ? Binenteles ca nu, zona ramane tot in paragina, fara turism si incurand fara oameni. Felicitari, mai distrugeti o localitate si mai ales pe locuitorii ei

  2. avatar

    Dupa numele conferintei „totul despre Rosia Montana” ma asteptam sa fie prezent si grupul nou lansat, sau macar 2-3 oameni care sa vina cu niste alternative. Cum spune si nicu, veniti cu solutii, fara ele nu o sa aveti sustinerea majoritatii din zona.

  3. avatar

    „noul grup lansat”? vii direct de pe pagina de facebook a proiectului? mai innoiti „voluntarii”, baieti, ca va recunoaste lumea de la o posta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.