Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TOPGEL donează peste 70.000 de euro pentru dotarea a două spitale din Craiova. În ultimii opt ani, compania a donat peste 330.000 euro către sistemul medical local

0

TOPGEL, cel mai mare producător român de înghețată, a realizat donații în valoare de aproximativ 74.000 euro pentru dotarea cu echipamente medicale a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Craiova și a Spitalului Filantropia din Craiova.

Din 2012, TOPGEL a dezvoltat un parteneriat solid cu sistemul medical de stat din Craiova și cu organizațiile locale care au activități în domeniul sănătății, realizând donații în valoare totală de aproximativ 330.000 euro.

TOPGEL se află în top 3 jucători de pe piața de înghețată din România și are o unitate de producție de înghețată și produse de patiserie în zona orașului Craiova, în comuna Cârcea.

Donațiile realizate de companie în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020 includ:

  • un incubator și un aparat ventilație mecanică pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Filantropia din Craiova;

  • un defibrilator pentru monitorizare resuscitare cardio-pulmonară și stimulare cardiacă externă și trei stimulatoare cardiace pentru Clinica de Cardiologie a SCJU Craiova.

TOPGEL este una dintre cele mai puternice companii din zona orașului Craiova și, totodată, o companie responsabilă față de consumator, parteneri și față de comunitate. De aceea ne-am luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea a două sectoare importante pentru comunitatea locală, și anume sănătatea și educația.

Suntem un partener de încredere al sistemului medical de stat din Craiova, prin achiziția de aparatură medicală de ultimă oră și prin susținerea de proiecte. TOPGEL va rămâne și pe viitor un susținător al inițiativelor și organizațiilor care fac diferența în domenii importante precum este sănătatea,” spune Bianca Popa, Marketing Manager TOPGEL.

Contribuțiile TOPGEL din ultimii 8 ani se ridică la o valoare totală de aproximativ 330.000 de euro și au constat în sprijinirea activităților asociațiilor locale din domeniul sănătății și în dotarea spitalelor prin achiziționarea și echiparea cu aproximativ 50 de echipamente medicale pentru secțiile de Cardiologie, Chirurgie toracică, Chirurgie și Pediatrie Ortopedică, Chirurgie generală, Medicină Internă, ORL, Ortopedie Traumatologie, Oncopediatrie sau Neonatologie.

Despre TOPGEL

TOPGEL este cel mai mare producător român de înghețată și se află în top 3 jucători de pe piața de înghețată din România. Compania deține o unitate de producție în comuna Cârcea, în apropierea orașului Craiova, care include 9 linii de producție de înghețată și 6 linii dedicate produselor de patiserie.

Cu o istorie de 25 de ani, TOPGEL are în portofoliu peste 50 de sortimente și arome de înghețată, aproximativ 20.000 de clienți în întreaga țară, 24 de puncte de distribuție și o flotă proprie care acoperă 100% din suprafața țării.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.