Top cele mai cumparate cadouri de Craciun la Design Your Christmas!

0

Top cele mai cumparate cadouri de Craciun la Design Your Christmas! targul de design romano-austriac 28 noiembrie – 24 decembrie | in incinta Carturesti – Baneasa Shopping City

Obiectele de designer au fost la mare cautare in luna cadourilor!

Astfel, in cadrul primului targ de design romano-austriac Design Your Christmas!, care este in desfasurare pana pe 24 decembrie la Baneasa Shopping City, obiectele romanesti de design care au demonstrat originalitate au fost cele mai cautate de cumparatorii care au trecut pragul targului.

Astfel, pe primele locuri in topul preferintelor cumparatorilor se situeaza terariile designerului Ramona Bejan (fragmente de natura vie suspendata in globuri transparente – preturi de la 190 lei/ buc.), accesoriile din piele ale designerului Gabriel Geller (genti sau accesorii pentru gadgeturi, personalizate cu diferite mesaje) sau simpaticele figurine realizate din taste de calculator de designerul Alin Teglas.

Nemuritor si Rece, un brand romanesc de tricouri imprimate cu figuri ale unor celebre personalitati culturale romane (precum Maria Tanase sau Jean Constantin), intr-o interpretare stilistica contemporana sau Iscusit. Concept vestimentar – un brand de haine – obiect, personalizate printr-o amprenta foarte puternica a creatorilor acestui brand, au fost de asemenea pe primele locuri in preferintele celor care au dorit sa faca cadou un obiect special de la targul Design Your Christmas!

Vizitatorii au cumparat de asemenea si Fandacsia – o palarie ultra extravaganta (265 lei) sau bijuterii – concept ale designerilor Alis Lalu sau Empire (preturi de la 300 lei).

O sectiune speciala in cadrul targului Design Your Christmas! este dedicata designului austriac – 10 designeri din regiunea Graz expun spre vanzare obiecte de iluminat, obiecte de decoratiune interioara, bijuterii si diferite accesorii.

Targul este deschis la Baneasa Shopping City – etaj 1 (acces din libraria Carturesti sau dinspre Grand Cinema Digiplex) pana pe 24 decembrie, in intervalul orar 10.00-22.00.

Este pentru prima oara in Romania cand comunitatea designerilor de produs, incurajati de BUCHAREST DESIGN CENTER si ROD – Romanian Design (Carturesti), impreuna cu cea a designerilor din regiunea austriaca Styria-Graz isi unesc eforturile pentru a aduce in atentia publicului romanesc obiecte speciale de design: o propunere contemporana si proaspata de abordare a cumparaturilor si cadourilor specifice perioadei Craciunului. 

 Bocanci_Iscusit concept vestimentar

Despre BUCHAREST DESIGN CENTER

BUCHAREST DESIGN CENTER este platforma de promovare a designerilor romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele externe.

Lansat in 2012, BUCHAREST DESIGN CENTER a organizat deja peste 30 de evenimente de promovare a tinerilor designeri de produs in Romania si 2 evenimente de design internationale (sectiune romaneasca de design de produs in cadrul Graz Design Month 2013; eveniment dedicat la sediul Comitetului Economic si Social European de la Bruxelles, 2013).

Recent, BUCHAREST DESIGN CENTER a realizat co-productia si decorurile scurt-metrajului „Bucuresti, te iubesc”, cu Kira Hagi in rol principal si decorurile spatiilor destinate jurnalistilor din cadrul festivalului international “George Enescu” 2013, un proiect initiat si sustinut de UniCredit Tiriac Bank.

De asemenea, BUCHAREST DESIGN CENTER (in parteneriat cu Hansen Office Design) a semnat de curand „FUTURE CORNER” – un spatiu dedicat obiectelor de design ale viitorului, cu ocazia evenimentului Internet & Mobile World 2013.

Un alt proiect – surpriza lansat de curand de BUCHAREST DESIGN CENTER este „Lovely Design Hub” – o harta a Bucurestiului, marcata prin cele mai frumoase spatii de design din oras –

www.bucharestdesigncenter.org/harta.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează