Top 1o lucrări Superscrierea Cititorilor

0

Fundația Friends For Friends și membrii juriului Superscrierea Cititorilor se pregătesc să anunțe pe 20 mai câstigatorii concursului: autorul unui text de non-ficțiune și cel care l-a propus în concurs.

 Superscrierea Cititorilor este o inițiativă a Fundației Friends For Friends care le oferă cititorilor șansa de a schimba lumea prin ceea ce citesc.  Este o extensie a Premiilor Superscrieri, non-ficțiuni care schimbă lumea. De data aceasta cititorii au fost cei care au propus în concurs texte de non-ficțiune pe care le consideră valoroase și tot ei au stabilit, prin vot, un top zece lucrări. Va invităm să le citiți și să încercați să vă dați seama cam ce fel de non-ficțiuni îi atrag pe români.

Top 1o lucrări Superscrierea Cititorilor

Într-o berărie din Santiago de Chile, la începutul secolului XXI

Noaptea fluturelui mov

Sărut mâna, mama mea!

Te rog, fă-l sa nu mă mai iubească!

România, lasă-mă să rămân!

Cine ne ajută dacă avem un accident rutier in Balcanii de Vest?

Norii sunt prietenii tăi

Rugăciune pentru suflet la Vatican: Cum am cântat creații liturgice ortodoxe  în inima catolicismului

Scrisoare pentru fiica mea

Traficul de morți de la Rosia Montană. Goana după aur, varianta românească #21

 

Superscrierea Cititorilor

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează