Toamna asta, Revista de Povestiri numara moristile!

0

Joi, 20 septembrie de la 18:30, pe terasa Fabrica, Revista de Povestiri lanseaza numarul 6 si-l mai lanseaza si pe Motanov in spatiu!

Cercul colaboratorilor revistei s-a largit din nou, ii include acum si pe Marius Chivu, redactor-editor la Dilema Veche si Dilemateca, Oana Hodade, editor la revista LeCtura si Alina Hinescu, proaspat boboc de liceu. Avem texte bune de tot si de la alesii lui Motanov, A. R. Deleanu, Liviu Druga, Valeria Tudor si Andrei Nastac.

Numarul 6 se lanseaza cu atat mai mult avant cu cat in luna august a fost pauza de vacanta si regrupare a fortelor. Si de data asta e vorba de un eveniment cu imaginatie, bazat pe conceptul de vant, cum pe coperta revistei apare o morisca de vant. La 6:30 fix Motanov va calatori in spatiu suspendat de baloane cu heliu si lansat de pe acoperisul Fabrica. Apoi, evenimentul va cobori pe terasa, unde s-au pus la cale o sesiune de parodie foto cu ventilator, un concurs de suflat cornete, altul de propulsat barcute pe culoare in piscina si alte cateva tinute secret.

Pentru ultimele noutati, urmariti evenimentul creat pe Facebook.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta si mult umor, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează