Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toamna asta, Revista de Povestiri numara moristile!

0

Joi, 20 septembrie de la 18:30, pe terasa Fabrica, Revista de Povestiri lanseaza numarul 6 si-l mai lanseaza si pe Motanov in spatiu!

Cercul colaboratorilor revistei s-a largit din nou, ii include acum si pe Marius Chivu, redactor-editor la Dilema Veche si Dilemateca, Oana Hodade, editor la revista LeCtura si Alina Hinescu, proaspat boboc de liceu. Avem texte bune de tot si de la alesii lui Motanov, A. R. Deleanu, Liviu Druga, Valeria Tudor si Andrei Nastac.

Numarul 6 se lanseaza cu atat mai mult avant cu cat in luna august a fost pauza de vacanta si regrupare a fortelor. Si de data asta e vorba de un eveniment cu imaginatie, bazat pe conceptul de vant, cum pe coperta revistei apare o morisca de vant. La 6:30 fix Motanov va calatori in spatiu suspendat de baloane cu heliu si lansat de pe acoperisul Fabrica. Apoi, evenimentul va cobori pe terasa, unde s-au pus la cale o sesiune de parodie foto cu ventilator, un concurs de suflat cornete, altul de propulsat barcute pe culoare in piscina si alte cateva tinute secret.

Pentru ultimele noutati, urmariti evenimentul creat pe Facebook.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta si mult umor, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.