Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinerii Gorjeni participă la activități de Eco Turism

0

Cei peste 68 de tineri înscriși în cadrul proiectului Jnepenii, care se desfășoară sub egida Asociației Drumeții Montane, au participat în perioada 14-16 iunie 2013 la activități de drumeție, escaladă și teste teoretice cu întrebări grilă din ecoturismul românesc. Majoritatea tinerilor participanți  sunt elevi ai  Scolii Generale Nr. 1 din Motru. Aceștia au fost împărțiți în echipe formate din trei persoane și au putut experimenta unul dintre concursurile desfășurate în cadrul Campionatului Național al Ștafetei Munților.

Rezultatul tinerilor a fost unul excepțional, ținând cont de faptul că mulți dintre aceștia au participat pentru prima dată  la astfel de activități.

Rezultatele obținute de tinerii noștri sunt urmatoarele:

Pentru categoria JUNIORI, la proba testelor au obținut locurile: 2,3,5,6,8,9,10,12,13,14,15,16,17,18,19; orientare turistică locul 3 și escaladă locurile 1,3,4,5,8,10,11, unde cea mai bună echipa a urcat 9m.

Pentru categoria OPEN, la proba testelor teoretice au obținut locul 1; orientare turistică locul 4 și escaladă locul 4.

Pentru categoria OPEN, la proba testelor teoretice au obținut locurile 3 și 8; orientare turistică locul 2 și escaladă locul 5.

În urma adunării tuturor punctelor,  JNEPENII se află pe locul 3 în clasamentul general al  etapei a II-a, din cadrul Campionatului Național al Ștafetei Munților.

Dacă dorești să participi la activități de ecoturism,  te așteptăm în perioada 02-04 august 2013 la Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare”-  ce se va desfășura în acest an la Groapa Seacă în județul Hunedoara, pentru mai multe informații  puteți vizita www.festival.drumetiimontane.ro .

Toate activitățile sunt realizate astfel încat orice persoană să poată participa.

Tot cu ocazia Festivalului Sporturilor Montane “Parângul Mare” lansăm două concursuri ce se desfășoară online. Află mai multe despre aceste concursuri accesând pagina festivalului nostru www.festival.drumetiimontane.ro/concursuri-online

Atât caștigătorii cât și participanții  Festivalului Sporturilor Montane “Parângul Mare” vor fi recompensați cu premii consistente, oferite de către susținătorii noștri: CH-Center Hosting, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Green Smoke, Belkin International, OSF Global Services, Consiliul Judetean Gorj, Craimont, Doppelherz, IBU Publishing, Just t, O&R Bacau, MinorSwing, Mozartinno, Euro Park, Casa Bobo Baia de Fier, Vector Di Sign SRL, Libraria online Libris.

dsc_0211

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.