Tinerii Gorjeni participă la activități de Eco Turism

0

Cei peste 68 de tineri înscriși în cadrul proiectului Jnepenii, care se desfășoară sub egida Asociației Drumeții Montane, au participat în perioada 14-16 iunie 2013 la activități de drumeție, escaladă și teste teoretice cu întrebări grilă din ecoturismul românesc. Majoritatea tinerilor participanți  sunt elevi ai  Scolii Generale Nr. 1 din Motru. Aceștia au fost împărțiți în echipe formate din trei persoane și au putut experimenta unul dintre concursurile desfășurate în cadrul Campionatului Național al Ștafetei Munților.

Rezultatul tinerilor a fost unul excepțional, ținând cont de faptul că mulți dintre aceștia au participat pentru prima dată  la astfel de activități.

Rezultatele obținute de tinerii noștri sunt urmatoarele:

Pentru categoria JUNIORI, la proba testelor au obținut locurile: 2,3,5,6,8,9,10,12,13,14,15,16,17,18,19; orientare turistică locul 3 și escaladă locurile 1,3,4,5,8,10,11, unde cea mai bună echipa a urcat 9m.

Pentru categoria OPEN, la proba testelor teoretice au obținut locul 1; orientare turistică locul 4 și escaladă locul 4.

Pentru categoria OPEN, la proba testelor teoretice au obținut locurile 3 și 8; orientare turistică locul 2 și escaladă locul 5.

În urma adunării tuturor punctelor,  JNEPENII se află pe locul 3 în clasamentul general al  etapei a II-a, din cadrul Campionatului Național al Ștafetei Munților.

Dacă dorești să participi la activități de ecoturism,  te așteptăm în perioada 02-04 august 2013 la Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare”-  ce se va desfășura în acest an la Groapa Seacă în județul Hunedoara, pentru mai multe informații  puteți vizita www.festival.drumetiimontane.ro .

Toate activitățile sunt realizate astfel încat orice persoană să poată participa.

Tot cu ocazia Festivalului Sporturilor Montane “Parângul Mare” lansăm două concursuri ce se desfășoară online. Află mai multe despre aceste concursuri accesând pagina festivalului nostru www.festival.drumetiimontane.ro/concursuri-online

Atât caștigătorii cât și participanții  Festivalului Sporturilor Montane “Parângul Mare” vor fi recompensați cu premii consistente, oferite de către susținătorii noștri: CH-Center Hosting, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Green Smoke, Belkin International, OSF Global Services, Consiliul Judetean Gorj, Craimont, Doppelherz, IBU Publishing, Just t, O&R Bacau, MinorSwing, Mozartinno, Euro Park, Casa Bobo Baia de Fier, Vector Di Sign SRL, Libraria online Libris.

dsc_0211

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează