TIFF la capitala / 9 -17 iunie 2010

1

Filmele de la TIFF vin la Bucuresti!

Vino la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) intre 9 şi 17 iunie ca sa vezi titluri din ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Printre filmele prezentate la Bucureşti se numără „În ziua de Crăciun/ Navidad”, regizat de Sebastian Campos (Sebastian Lelio), câştigător la TIFF 2010 al premiului FIPRESCI şi premiat şi la Cannes, în 2009.

Potrivit gandul.info „un alt titlu care va ajunge la cinematograful de la Muzeul Ţăranului este „Graşii/ Gordos”, de Daniel Sanchez Arevalo, comedie care a câştigat săptămâna trecută Premiul publicului la Cluj.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.