Ti-e dor sa mergi la liceu?

1

Anii de liceu sunt cei mai frumosi, iar o echipa de tineri deosebiti va invita din nou pe bancile scolii!
De ce sa veniti, Sambata 15 Mai la Liceul Lazar din capitala:

-pentru ca puteti participa la lectii de Romana, Matematica, Istorie, cu profesori si manuale pe bune, sa va amintiti de perioada liceului si sa fiti la curent cu
modul in care arata acum noile lectii si manuale.
-pentru ca prin implicarea voastra, puteti oferi o noua perspectiva unui tanar licean, curios de viitorul sau.
-pentru ca va puteti distra pe cinste!

CONEXIO reprezinta un proiect organizat de catre tineri elevi participanti la prgramul HOLA Bucuresti
Mai multe detalii, inclusiv informatii despre inscriere, aici.

Pe scurt, proiectul se desfasoara in perioada 15-22 mai. Dorim sa va avem ca participanti pentru a da unor elevi posibilitatea de a descoperi ce inseamna o zi obisnuita de munca din viata voastra, in dmeniul in care activati!  Va invitam la un schimb de experienta:

a) Liceenii au posibilitatea de a afla ce se intampla intr-o zi normala de cursuri a unui student sau intr-o zi de munca a unui angajat (15-22 Mai); astfel, va puteti implica in viitorul liceenilor, oferindu-le o sansa pe care probabil ca multi dintre noi nu am avut-o, dar cu siguranta ne-am fi dorit-o, sansa de a vedea detaliile din spatele imaginii carierei dorite.
b) Studentii si angajatii vor fi purtati in trecut, pentru o zi, in vremea liceului. Astfel, ei vor participa alaturi de liceeni la ore de dirigentie, romana, matematica, li se va preda, vor fi ascultati, vor putea sa le sufle colegilor mai putin pregatiti si vor fi notati pentru activitatea lor. (Sambata, 15 Mai)
Va asteptam!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.