Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

THE BEST PORTOBELLO WEEKEND

0

V FOR VINTAGE Portobello Market tocmai s-a încheiat, deci soarele poate să iasă din nou, să fim din nou în București.

Dacă mai aveați vreun dubiu, weekendul trecut a demonstrat că, dacă promitem, facem: pentru două zile am adus Londra la București – în cel mai autentic mod. A fost ploaie și vânt – cel mai bun pretext pentru pălării cu atitudine și personaje interesante, care au împânzit Sala Dalles și au animat evenimentul. Good vibe și good people, despre asta a fost vorba la ultima ediție a târgului V for Vintage, desfășurată în cel mai pur stil britanic.

Photo Credits: www.ionutdobre.ro

Photo Credits: www.ionutdobre.ro

Photo Credits: www.ionutdobre.ro

Mai bine de 3500 de vizitatori s-au bucurat de atmosferă, de shopping și de ceaiul fierbinte – un 5 o’clock tea extins pe durata întregii zile. Au descoperit noutăți, au scotocit, au glumit, s-au întâlnit cu prieteni vechi și și-au făcut prieteni noi, printre cei peste o sută de expozanți din zonele Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends. Copiii s-au distrat împreună cu cei de la Reciclare Creativă într-un kids room simpatic, iar părinții lor s-au pozat cu pălăriile din dotare, cu noile achiziții sau… cu noii prieteni.

Pentru două zile, la V for Vintage Portobello Market, Sala Dalles a devenit o felie de stradă londoneză cu atmosferă vibrantă și creativă, populată de oameni frumoși, designeri interesanți, comori și povești.

Ne vedem la toamnă!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.