“The Art of Bags”

0

Afis-TAOB-data

Galeria 15 Design – Hanul cu Tei  va invita la expozitia “The Art of Bags” – o incursiune in arta gentilor creative, unde veti putea admira modelele originale realizate de designerii români.
De fiecare data când realizeaza un model de succes, creatorul de genti strabate si, cuprinde în acelasi timp, distanta de la vechiul mestesug al marochinerilor la cele mai în voga trend-uri din lumea modei.
Cât, în acest parcurs este tehnica si cât fantezie? Cat este secret de breasla si cât tehnologie moderna? Cum folosesc designerii diferitele tipuri de piele, culorile si accesoriile potrivite pentru a obtine look-ul dorit, fie acesta unul minimalist urban, unul cu influente etno, vintage sau chiar glamour?
Sunt câteva întrebari la care va invitam sa aflati raspunsul împreuna cu noi, lasându-ne surprinsi si încântati de modelele expuse la “The Art of Bags”  – Galeria 15 Design – Hanul cu Tei.
Expun designerii: Anca Irina Lefter(AIL) • Gabriel Geller • Georgiana Nicolaescu (Giuka) 
Marian Gheorghe • Nicoleta Chirică (Iutta) • Oana Lazăr (3127)
Vernisajul va avea loc Marti, 19 Noiembrie 2013 la ora 18:00.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează