TeenFest, Centrul Vechi Bucuresti, 2–3 mai 2012

0

 TeenFest Bucuresti 2012

Au mai ramas cateva zile pana la Ziua Tineretului!

TeenFest Bucuresti promoveaza initiativa, implicarea, cultura, viata, sportul, diversitatea. Este un eveniment facut de, cu si pentru tineri. Vine drept un concept nou, adunand asociatii, grupuri informale, ong-uri, sportivi, artisti, fotografi si dansatori pentru doua zile in parcul din spatele Hanului lui Manuc (Bucuresti, Centrul Vechi, Piata Sf. Anton). 2 – 3 mai, dupa ora 14.

Ana Maria Dumitru, Eugen Stan si Birja Band, Andrei Emma Denisa, Elena Crimson, Barock Band, Corina Grigore (nai, 14 ani), Antonia (voce, 12 ani) sunt cativa dintre cei pe care ii veti putea intalni pe scena TeenFest Bucuresti 2012 in cele doua seri de festival, in timp ce la standuri  au confirmat pana acum urmatoarele organizatii: Tineri pentru Tineri, GreenPeace, Ziarul de la tara, Wedu, Optar, Fundatia Dori Slosberg, Asociatia MaiMultVerde, TeenPress, Asociatia Robi, Euro <26.

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment, va invitam sa urmariti pagina de facebook, www.facebook.com/TeenFestBucuresti .

TeenFest Bucuresti este un eveniment realizat de Consiliul Municipal al Elevilor cu sprijinul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Primariei Municipiului Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti, Consiliului Judetean Mures, Concerte Azi si tuturor celor pe care ii veti intalni la standuri.
Va asteptam acolo!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează