Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TeenFest, Centrul Vechi Bucuresti, 2–3 mai 2012

0

 TeenFest Bucuresti 2012

Au mai ramas cateva zile pana la Ziua Tineretului!

TeenFest Bucuresti promoveaza initiativa, implicarea, cultura, viata, sportul, diversitatea. Este un eveniment facut de, cu si pentru tineri. Vine drept un concept nou, adunand asociatii, grupuri informale, ong-uri, sportivi, artisti, fotografi si dansatori pentru doua zile in parcul din spatele Hanului lui Manuc (Bucuresti, Centrul Vechi, Piata Sf. Anton). 2 – 3 mai, dupa ora 14.

Ana Maria Dumitru, Eugen Stan si Birja Band, Andrei Emma Denisa, Elena Crimson, Barock Band, Corina Grigore (nai, 14 ani), Antonia (voce, 12 ani) sunt cativa dintre cei pe care ii veti putea intalni pe scena TeenFest Bucuresti 2012 in cele doua seri de festival, in timp ce la standuri  au confirmat pana acum urmatoarele organizatii: Tineri pentru Tineri, GreenPeace, Ziarul de la tara, Wedu, Optar, Fundatia Dori Slosberg, Asociatia MaiMultVerde, TeenPress, Asociatia Robi, Euro <26.

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment, va invitam sa urmariti pagina de facebook, www.facebook.com/TeenFestBucuresti .

TeenFest Bucuresti este un eveniment realizat de Consiliul Municipal al Elevilor cu sprijinul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Primariei Municipiului Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti, Consiliului Judetean Mures, Concerte Azi si tuturor celor pe care ii veti intalni la standuri.
Va asteptam acolo!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.