Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul de Artă Bucureşti îşi aşteaptă spectatorii în propria sală de spectacole

0

Teatrul de Artă Bucureşti îşi aşteaptă spectatorii în propria sală de spectacole 

Lansarea oficială are loc pe data de 8 decembrie 2012

„Scopul teatrului a fost şi este să-i ţină lumii oglinda-n faţă…” (Hamlet)

Acesta este crezul Teatrului de Artă Bucureşti, înfiinţat în aprilie 2010 şi dedicat în întregime artei actorului, oferind ca alternativă în locul efectelor, emoţia reală.

În data de 8 decembrie 2012, Teatrul de Artă Bucureşti lansează propria sală de spectacole, cu o capacitate de 75 de locuri. TAB este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente ale cărui spectacole demonstrează că pasiunea, munca serioasă şi talentul asigură performanţa (proiectul fiind demarat de Teatrul de Artă Bucureşti şi susţinut integral din resursele proprii).

Aflată pe strada Sfântul Ştefan la numărul 21 (în apropierea rondului Izvorul Rece), începând cu 8 decembrie, sala Teatrului de Artă Bucureşti îşi va încânta spectatorii cu atmosfera ei caldă şi plăcută, cu intimitatea şi cu farmecul ce îl degajă. Comoditatea este asigurată de cele 75 de fotolii vişinii, autentice de teatru, ce dau sălii un aer elegant şi încărcat de emoţie.

Un atu al sălii este utilitatea sa din punct de vedere artistic, amplasamentul fotoliilor în sala de spectacole a Teatrului de Artă Bucureşti se poate schimba în funcţie de necesităţile spectacolelor, realizându-se în felul acesta atât spaţii de joc clasice cât şi neconvenţionale.

 

De la înfiinţare până în prezent, Teatrul de Artă Bucureşti a adunat cu cele şapte producţii proprii peste 200 de reprezentaţii, jucate atât în săli clasice cât şi neconvenţionale, în Bucureşti şi în ţară.

 

Cinci zile de sărbătoare la TAB – 8 – 12 decembrie

Lansarea oficială din data de 8 decembrie va fi urmată de cinci zile de sărbătoare: 5 zile de teatru şi muzică în care se vor juca spectacole de teatru proprii sau ale companiilor invitate, şi vor avea loc concerte susţinute de Nicu Alifantis, Lily and the White Tiger şi Byron.

Din program fac parte Emigreişăn Drim, o comedie românească despre graniţele fericirii, Contraste, o combinaţie inovatoare de pantomimă, dans şi teatru despre povestea unui bărbat şi a unei femei care se trezesc în acelaşi pat şi nu îşi pot aminti cum, de ce şi unde s-au întâlnit, Monoloagele Vecinului, un onemanshow de excepţie în care vom întâlni bărbaţi români cu vârste de la 12 la 82 de ani, posibili vecini parcă surprinşi de o cameră ascunsă şi Un bărbat şi mai multe femei, care dezvăluie pentru prima dată secretele eternului feminin şi armele de care este nevoie pentru a fi un mare cuceritor.

Concertul lui Nicu Alifantis aduce în prima seară a lansării emoţia, romantismul, trăirile intense şi bucuria de viaţa care acompaniază acest eveniment.

Lily and The White Tiger va face o călătorie pe lună plină… cand sunt nu mai puţin de 7 feluri de a iubi si de a spune „Te iubesc!”

Byron va încheia cele cinci zile cu un concert neobişnuit din seria Byron Impromptu, in care vor cânta altceva, altfel: improvizaţii, jam, nebunii, râsete/ plânsete. Spectatorii vor afla ce vor mai face şi de data asta, într-un spectacol de explorări muzicale şi libertate.

Arta actorului şi oglinda societăţii

Conform cu spusele lui Shakespeare, Teatrul de Arta Bucureşti îşi propune prin spectacolele sale să fie o oglindă a societăţii contemporane, alegându-şi producţiile de aşa natură încât să fie în primul rând o radiografie a vieţii pe care o trăim, a sentimentelor pe care le încercăm zi de zi şi care au puterea să ne facă fericiţi sau nefericiţi şi abia apoi spectacole de teatru.

 

Trupa de teatru este formată din tineri actori şi regizori angajaţi în teatre de stat sau liber profesionişti, printre aceştia numărându-se Paula Chirilă, Ovidiu Niculescu, Liviu Cheloiu, Marin Grigore, Ion Bechet, Marius Cordoş, Cornel Mihalache sau Bogdan Huşanu, idee salutată şi susţinută de regizori şi actori precum Oana Pellea, Nae Caranfil, Mihai Ionescu, Vitalie Bantaş.

www.facebook.com/teatruldearta

 

Cinci zile de sărbătoare TAB  – PROGRAM 8 – 12 decembrie 2012

Sâmbătă 8 decembrie

19.00  Deschiderea oficială/ Cuvânt de deschidere

20.15  Spectacol de teatru- Teatrul de Artă Bucureşti- Emigreişan Drim

22.00  Concert Nicu Alifantis

Duminică 9 decembrie

20.15 Spectacol de teatru invitat- Contraste

Luni 10 decembrie

20.15 Spectacol de teatru invitat – Monoloagele vecinului

21.30 Concert Lily and the White Tiger

Marţi 11 decembrie

20.15 Spectacol de teatru- Teatrul de Artă Bucureşti- Un bărbat şi mai multe femei

Miercuri 12 decembrie

21:00  Concert Byron

*Pentru rezervări şi informaţii suplimentare: telefon 0727 094612/ e-mail office@teatruldearta.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.