Teatru transformator pentru copii, tineri si parinti

0

Eveniment unic si gratuit: Aventura Animalutelor Vorbitoare – un spectacol de teatru-Seminar educativ, interactiv, amuzant.

Sursa: Facebook.

Copiii, tinerii si parintii invata cum sa isi imbunatateasca viata, traind prin teatru o experienta emotionanta, vindecatoare, educativa. Spectacolele-seminar din aceasta serie sunt organizate saptamanal, in fiecare vineri la ora 18 in Libraria Dalles (B-dul Nicolae Balcescu, nr 18 Bucuresti, zona Universitate), incepand cu 31 ianuarie 2014.

Informatii si rezervari in libraria Dalles, la 0727356237 sau la daruiesc@gmail.com .

Intrarea este gratuita insa organizatorii va roaga sa faceti o donatie simbolica pentru educatia emotionala a copiilor orfani. Vor exista cateva premii, carti oferite de Editura Herald.

Va invitam cu drag la o poveste transformatoare, vindecatoare, o poveste pentru copii si parinti, pusa in scena sub forma de teatru educativ. Daca doriti sa va incalziti inima si mintea la lumina educatiei emotionale facuta prin arta si joc, va asteptam cu drag vineri de la ora 18 la Libraria Dalles.
teatru transformator cu animalute
  
PS: Aminteste de copilarie si face bine la creativitate si incredere, la orice varsta.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.