Teatru transformator pentru copii, tineri si parinti

0

Eveniment unic si gratuit: Aventura Animalutelor Vorbitoare – un spectacol de teatru-Seminar educativ, interactiv, amuzant.

Sursa: Facebook.

Copiii, tinerii si parintii invata cum sa isi imbunatateasca viata, traind prin teatru o experienta emotionanta, vindecatoare, educativa. Spectacolele-seminar din aceasta serie sunt organizate saptamanal, in fiecare vineri la ora 18 in Libraria Dalles (B-dul Nicolae Balcescu, nr 18 Bucuresti, zona Universitate), incepand cu 31 ianuarie 2014.

Informatii si rezervari in libraria Dalles, la 0727356237 sau la daruiesc@gmail.com .

Intrarea este gratuita insa organizatorii va roaga sa faceti o donatie simbolica pentru educatia emotionala a copiilor orfani. Vor exista cateva premii, carti oferite de Editura Herald.

Va invitam cu drag la o poveste transformatoare, vindecatoare, o poveste pentru copii si parinti, pusa in scena sub forma de teatru educativ. Daca doriti sa va incalziti inima si mintea la lumina educatiei emotionale facuta prin arta si joc, va asteptam cu drag vineri de la ora 18 la Libraria Dalles.
teatru transformator cu animalute
  
PS: Aminteste de copilarie si face bine la creativitate si incredere, la orice varsta.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează