TeamXpert Spring Bike Fest va avea loc sambata, 28 mai 2011, in Parcul Natural Comana.

0

Dupa cum probabil stiti, TeamXpert Spring Bike Fest va avea loc sambata, 28 mai, in Parcul Natural Comana.

Cele doua trasee pe care se va concura au fost marcate, insa cineva la dezechipat partial.  Saptamana aceasta va fi refacut marcajul astfel incat sa nu fie nicio problema cu orientarea.

Vestea buna este ca anul acesta un numar mare de sponsori sprijina concursul, oferind premii in produse, servicii si bani. Pentru a incuraja participarea ciclistilor amatori, marele premiu, o bicicleta Giant Revel 3 Disc, va fi oferit la tombola.
Pentru ca toata lumea sa poata lua parte la marele eveniment, rezultatele vor fi transmise online aici: http://www.teamexpert.ro/comp.rezultate.html

Este mult de munca, asa ca orice mana de ajutor este bine venita. Daca vrei sa ajuti la organizare intra pe pagina voluntarilor: http://www.teamexpert.ro/comp.Voluntari.html

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează