TeamXpert Spring Bike Fest va avea loc sambata, 28 mai 2011, in Parcul Natural Comana.

0

Dupa cum probabil stiti, TeamXpert Spring Bike Fest va avea loc sambata, 28 mai, in Parcul Natural Comana.

Cele doua trasee pe care se va concura au fost marcate, insa cineva la dezechipat partial.  Saptamana aceasta va fi refacut marcajul astfel incat sa nu fie nicio problema cu orientarea.

Vestea buna este ca anul acesta un numar mare de sponsori sprijina concursul, oferind premii in produse, servicii si bani. Pentru a incuraja participarea ciclistilor amatori, marele premiu, o bicicleta Giant Revel 3 Disc, va fi oferit la tombola.
Pentru ca toata lumea sa poata lua parte la marele eveniment, rezultatele vor fi transmise online aici: http://www.teamexpert.ro/comp.rezultate.html

Este mult de munca, asa ca orice mana de ajutor este bine venita. Daca vrei sa ajuti la organizare intra pe pagina voluntarilor: http://www.teamexpert.ro/comp.Voluntari.html

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează