TeamXpert Spring Bike Fest / Padurea Comana 28 mai 2011

0

TeamXpert Bike Fest este un maraton de mountainbike care, din acest an, se desfasoara primavara si toamna, in Parcul Natural Comana. TeamXpert Spring Bike Fest are loc la doua saptamani dupa Sarbatoarea Bujorilor (28 mai 2011), o traditionala  sarbatoare generata de inflorirea bujorilor in Padurea Comana, iar TeamXpert Autumn Bike Fest are loc pe 24 septembrie 2011.

Concursul este destinat celor care iubesc miscarea in aer liber si natura, adulti sau copii, iar concurentii care au participat la editia inaugurala au descris concursul ca  fiind “foarte frumos si usor”.

Parcul Natural Comana cuprinde Padurea Comana si Balta Comana, ambele de o frumusete naturala inedita si cu o multime de vestigii istorice. Se concureaza pe doua trasee, usor modificate fata de editia inaugurala: Traseul Bujorilor, de 20 km si Traseul Lacul Comana, de 38 km. Organizatorii au facut aceste modificari pentru a pune in valoare si mai mult frumusetea acestui loc.

Mai multe detalii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează