Te invităm la un nou seminar DoR, cu Andrei Pungovschi / joi, 28 noiembrie

0

Joi, 28 noiembrie, te asteptam la un nou seminar DoR – o discutie despre mestesugul povestilor cu fotoreporterul Andrei Pungovschi.

Andrei Pungovschi colaboreaza frecvent cu Decat o Revista si fotografiaza si pentru AFP, Dilema Veche, Esquire si The Guardian. A castigat premiul de excelența la Pictures of the Year International, secțiunea “Portret” pentru o fotografie din Norii sunt prietenii tai. In ultimul an a documentat proteste in Cairo, Istanbul, Sofia si Bucuresti. Joi ne va vorbi despre povestile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor pe teren.

Evenimentul, organizat impreuna cu prietenii de la Decat o Revista, are loc in mansarda FFFF si va incepe la ora 19:30 – intrarea se face de la ora 19:00.

Biletele costa 30 de lei si se cumpara din DoR Shop (pentru alte modalitati de plata, scrie la crina.olteanu@decatorevista.ro). Locurile sunt limitate.

7o68

————–

O extensie a conferintei anuale de jurnalism narativ The Power of Storytelling, Seminariile DoR sunt dedicate oricui vrea sa invete sa foloseasca unelte noi si sa afle care sunt mecanismele povestilor in varii medii. Fiecare editie are un invitat care isi explica mestesugul si apoi e descusut de participanti.

Printre invitații de pana acum: fotograful Alex Galmeanu, regizorul Marian Crisan, Cristian Paul, expert in branding, scriitorul Philip O’Ceallaigh, muzicianul Doru Trascau.

* Povesti pentru suflet, ceai pentru trup. Seminariile DoR sunt aromate cu ceaiuri Tea Forté.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.