Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te asteptam alaturi de noi la Cercul de Donatori Ploiesti editia XI

0

Pe 15 mai organizăm ediția a-XI-a a Cercului de Donatori, un eveniment la care mi-ar face mare plăcere să poți participa!

Cercul de Donatori Ploiești este un eveniment bianual de strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Prahova. A ajuns la cea de-a XI-a ediție și magia continuă!

 

Este un model de eveniment realizat deja în UK și în alte orașe din România, care ne-a plăcut și l-am făcut să funcționeze şi în Ploiești! Pe parcursul a 10 ediții am susținut 29 de proiecte locale cu suma de 102.370 lei, împreună cu 420 de donatori. La fiecare întâlnire transformăm gândurile bune în fapte bune!

Ne întâlnim de două ori pe an şi propunem proiecte selectate pentru finanţare. Căutăm 3 organizaţii în care avem încredere şi încercăm împreună să le finanţăm. Fiecare donează doar dacă este convins de unul din cele 3 proiecte, iar donația minimă este de 50 de lei.

Donează 2 ore din timpul tău și participă pentru a cunoaște oamenii care în mod real schimbă ceva în lumea noastră!

 

Filmul de prezentare a evenimentului este aici http://cerculdedonatoriploiesti.ro/

Cercul de Donatori ediția 11 este realizat cu susținerea BMW Proleasing Motors, vă așteptăm cu drag la showroom-ul din Sos. Ploiesti – Buzau nr. 505, DB 1B.

 

Majoritatea dintre noi venim direct de la birou, de aceea ţinuta este business-casual.

 

Accesul se va face doar în baza confirmărilor. Poți veni împreună cu prieteni care vor să ajute, dar poate nu au știut în cine sa aiba încredere sau poate nu au avut timp să se implice mai mult.

Ne ajută dacă ne poți confirma prin mail sau la telefon, și chiar mai simplu, dacă te poți înscrie aici http://bit.ly/1UseVjM

 

Pentru orice întrebare sau informație ne poți scrie sau ne poți suna!

 

Revenim curând cu detalii despre cauzele pe care le vom susține la cea de-a XI a ediție a Cercului de Donatori Ploiești!

Până atunci te invităm să citești un articol deosebit despre schimbare scris de Mihaela Istrate.

„Schimbarea socială nu se întâmplă de azi pe mâine, ci se petrece în timp, prin educaţie, interes şi puterea-lui-împreună. Atunci când mai mulţi oameni îşi unesc resursele şi le direcţionează în aceeaşi direcţie, lucruri magice se întâmplă. Proiectele de interes pentru comunitate prind contur şi se materializează într-o formă concretă. E simplu, trebuie doar să vrei, să fii prezent şi să priveşti viaţa în ochi cu ceva mai mult optimism.”

Poți citi în întregime articolul aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.